HomeNieuwsRegiocoördinator Jeugd en Onderwijs in West-Friesland

Regiocoördinator Jeugd en Onderwijs in West-Friesland

Regiocoördinator bewegingsonderwijs

Team Sportservice provincie Noord-Holland is van 1 oktober tot 1 maart op zoek naar een energieke en enthousiaste collega voor de functie:

Regiocoördinator Jeugd en Onderwijs in West-Friesland

20-24 uur per week

Dit ga je doen

In West-Friesland hebben wij de ambitie om voor alle basisscholen in de regio kwalitatief goed bewegingsonderwijs te verzorgen. Binnen het domein Jeugd en Onderwijs werken wij bovendien aan een gezonde omgeving, waar een brede motorische ontwikkeling en plezier in bewegen bij alle kinderen aan de basis staan voor een sportief, gezond en sociaal leven. Als regiocoördinator ben jij met je team verantwoordelijk voor de kwaliteit van het domein jeugd en onderwijs.

Je draagt zorg voor de algehele planning en organisatie, waaronder de contacten met de scholen, onze gemeenten en overige samenwerkingspartners. Je geeft leiding aan het team van vakleerkrachten en stemt regelmatig af met onze buurtsportcoaches omtrent visie, inhoud en financiën.

Team Sportservice verzorgt naast de reguliere bewegingsonderwijslessen ook specialistisch bewegingsonderwijs, voor- en naschoolse bewegingsactiviteiten en sportieve activiteiten in de pauzes. Wij stellen sport, bewegen en een gezonde leefstijl centraal binnen de scholen met ons vakwerkplan en een dynamische schooldag.

Dit breng jij mee

Je hebt HBO denk- en werkniveau. Je hebt ervaring en affiniteit met het bewegingsonderwijs. Je kunt goed plannen, organiseren en communiceren. Verder ben je een kei in relatiebeheer. In onze organisatie is een ondernemende instelling een kernwaarde. Flexibiliteit is voor jou een vanzelfsprekendheid. Daarnaast ben je een enthousiast persoon, die veel positieve energie meeneemt en oog heeft voor de persoonlijke ontwikkeling van collega’s. Je hebt minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring.

Waar kom je terecht?

Je gaat onderdeel uitmaken van ons enthousiaste en gemotiveerde team in West-Friesland & Zaanstreek-Waterland, waarbij de vakleerkrachten van West-Friesland direct onder jouw leiding vallen. Zij geven les op diverse basisscholen in de gemeenten Enkhuizen, Stede Broec, Drechterland, Koggenland, Opmeer en Medemblik. Het kantoor in Nibbixwoud is jouw uitvalsbasis en in overleg kan je deels thuiswerken.

Binnen Team Sportservice zijn veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. De Team Sportservice Academy biedt workshops en opleidingen op het gebied van kennis en competenties. Daarnaast leer je natuurlijk veel in de praktijk en zijn collega’s altijd bereid om te helpen. Collegialiteit binnen Team Sportservice is een vanzelfsprekendheid. Naast het werk is er tijd voor ontspanning en worden regelmatig gezamenlijke activiteiten georganiseerd.

Wij samen

Als wij samen de overtuiging hebben dat er een match is, verwelkomen we je heel graag als nieuw teamlid en ga je meewerken aan die gezonde, vitale en sociale samenleving waar wij ons voor inzetten. Je hebt veel eigen regelruimte en krijgt vertrouwen en vrijheid.

Deze tijdelijke functie is in eerste instantie ter vervanging van één van onze collega’s wegens zwangerschapsverlof. Echter na deze periode zou (gedeeltelijke) verlenging tot de mogelijkheid kunnen behoren. Wat betreft de arbeidsvoorwaarden val je onder de cao Sport, de functie is ingeschaald in schaal 10.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd en zie je de uitdaging in deze functie, dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Omdat we jouw sollicitatie goed en snel willen behandelen is het fijn als je via onze website solliciteert.

Heb je inhoudelijk vragen over de functie, neem dan contact op met Zola Stoop van Team Sportservice West-Friesland, tel: 0229-287700.

De uiterste reactie datum is 11 september 2022. De gesprekken worden ingepland op woensdag 14 september 2022. Een VOG en referentiecheck maken deel uit van de selectieprocedure.