HomeNieuwsPositief Coachen op netwerkbijeenkomst Opmeer

Positief Coachen op netwerkbijeenkomst Opmeer

Sportservice West-Friesland organiseert in samenwerking met het SJJO en Stichting Sportevent de Weyver op maandag 15 december a.s. een netwerkbijeenkomst. Voor de avond worden gebruikers van Sport-en Recreatieterrein de Weijver in Hoogwoud uitgenodigd en alle sportverenigingen uit de gemeente Opmeer. De sprekers op deze avond motiveren en stimuleren tot samenwerking.

Ewald van Kouwen van Positief Coachen is aanwezig voor een presentatie over het negatieve gedrag van ouders in de sport en de kracht van positief opvoeden. Een positieve cultuur leidt tot betere prestaties, meer leden, meer vrijwilligers en meer sportief gedrag. Een bevlogen presentator met een inspirerend verhaal!

Daarnaast zullen de verschillende stichtingen van het Jeugd-en Jongerenwerk uit Opmeer zichzelf presenteren. Onderdelen zoals Gabberweek, Award, Pardoes en Golf met Pit zijn aanwezig. Dat heeft tot doel de sportvereniging en het jongerenwerk mogelijkheden te laten inzien die er zijn op het gebied van samenwerking.
Programma:
19.30 u inloop
19.45-20.30 u SJJO
20.30-20.45 u pauze
20.45-21.45 u Positief Coachen
21.45 u mogelijkheid tot netwerken

Wilt u deze boeiende bijeenkomst bijwonen in jongerencentrum Pardoes? Meldt u zich dan vóór 11 december a.s. aan bij Mariska Bakker, parkmanager Sport-en Recreatieterrein de Weijver, mbakker@sportservicewestfriesland.nl of bel op maandag, woensdag of donderdag met (0229) 28 77 00.