HomeNieuwsPlezier en actie in ‘De Streek’ in de voorjaarsvakantie

Plezier en actie in ‘De Streek’ in de voorjaarsvakantie

Alle kinderen in de gemeente Stede Broec opgelet: in de voorjaarsvakantie hoeven jullie je niet te vervelen. Team Sportservice organiseert namelijk weer veel activiteiten voor kinderen van de basis- en middelbare scholen 

Van 20 t/m 28 februari is het weer voorjaarsvakantie. Voor Team Sportservice een gelegenheid om activiteiten te organiseren met en bij lokale sportverenigingen. Buurtsportcoach Bart de Haas: ‘Ik ben er blij mee dat het weer gelukt is om samen met J.C. Inventas een gevarieerd programma samen te stellen. De vakanties zijn een mooie gelegenheid voor kids om mee te doen aan activiteiten in de regio. Wij hopen natuurlijk weer op veel aanmeldingen. Samen maken we er een gezellige week van.’  

Een greep uit de activiteiten  

Expeditie Robinson 
Voor: Kinderen uit groep 3 t/m 8 
Wanneer: 22, 24 en 25 februari 
Wat: Ga jij de uitdaging aan om met een team de expeditie te winnen? Overleef het mijnenveld, kraak de codes, zet de puzzelstukken op de juiste plek en werk samen om de opdrachten te voltooien. Expeditie Robinson vindt plaats op het terrein van de Streker Atletiek vereniging en de Streker Survivalrun vereniging te Grootebroek. Zin om alvast een sfeerimpressie te bekijken? Kijk dan op het YouTube kanaal van Team Sportservice West-Friesland. 

Klik hier voor het filmpje

Levend Stratego 
Voor: Kinderen uit groep 3 t/m 8 
Wanneer: 23 februari 
Wat: Houd je van het bos en rennen. Dan is “Levend Stratego”/“Spons Water Vuur” misschien wel iets voor jou. Verken jij het veld, of ontmantel jij de bom, misschien leid jij wel de troepen als generaal!?

Kids
 Muziek Bingo  
Voor: Kinderen uit groep 3 t/m 8 
Wanneer: 24 februari 
Wat:  De nieuwe kinderopvang Sportify bij de Zouaven biedt ook een leuke activiteit aan. BINGO! Wie kent het niet. Maak kans op leuke prijzen tijdens deze gezellige middag.

Crossfit Clinic 
Voor: Kinderen vanaf groep 6 t/m de middelbare school 
Wanneer: 25 februari 
Wat: Voor de kinderen die graag bewegen is er een Crossfit clinic bij J.C Inventas, dus push jezelf up van de bank en wacht nog even met die lunge en schrijf je in! 

Clinic Kickboksen 
Voor: Kinderen vanaf groep 6 t/m de middelbare school
Wanneer: 26 februari 
Wat:  Aan de kinderen die meer zijn van een trap of stoot hebben we ook gedacht. HSIS geeft een clinic Kickboksen. Een mooie kans om aan mee te doen nu misschien wel jouw sportclub even niet open is.

Actie met Archery Tag  
Voor: Kinderen vanaf groep 6 t/m de middelbare school
Wanneer: 23 februari 
Wat: Wil je wat meer actie in de vorm van pijl en boogschieten, dan is archery tag misschien het spel voor jou deze voorjaarsvakantie. Op het middenterrein van SAV is een strijdveld waar je met rubberen pijlen op elkaar schiet. word je geraakt moet je over de opblaasbare stormbaan om weer mee te doen. 

Meer info en aanmelden 

Kijk voor meer informatie en inschrijven op www.noordhollandactief.nlvervolgens selecteer je aan welke activiteiten je gaat meedoen. Kijk ook op de Facebookpagina van J.C. Inventas voor actuele info. Vergeet niet om te kijken of er nog kledingeisen zijn, aangezien het vrijwel allemaal buiten is. Zien wij je daar? Voor vragen kun je contact opnemen met Team Sportservice via e-mailadres: westfriesland@teamsportservice.nl 

 

Alle activiteiten vinden plaats volgens de richtlijnen van het RIVM.