HomeNieuwsPiet Swart / Hulst Albert Heijn G-Handbaltoernooi

Piet Swart / Hulst Albert Heijn G-Handbaltoernooi

Zondag 14 april wordt in de Dres in Nibbixwoud het jaarlijkse G-Handbaltoernooi van Westfriesland/SEW gespeeld. Het wordt alweer het 7e G-Handbaltoernooi dat door Westfriesland/SEW georganiseerd wordt. 

Er komen maar liefst 10 teams van verenigingen uit heel Nederland. in alfabetische volgorde: Achilles uit Gorinchem, Blinkert uit Haarlem, DSS uit Heemskerk, Koedijk, KSV uit Heerhugowaard, Schagen, Nijenrodes uit Breukelen, V&L uit Geleen, Westsite uit Amsterdam en natuurlijk Westfriesland/SEW zelf.

Het organiseren van het toernooi is alleen mogelijk als er bedrijven en stichtingen genegen zijn om het geheel financieel te ondersteunen. Ook dit jaar hebben diverse sponsoren toegezegd om het toernooi mogelijk te maken. Dit zijn: Piet Swart Vastgoed, Hulst Albert Heijn Nibbixwoud, Dirk Kuyt Foundation en Stichting Nianne.

Ook vrijwilligers zijn onontbeerlijk, ook die zullen deze dag weer volop aanwezig zijn. Voor een toernooi zijn allerlei mensen nodig, zoals scheidsrechters, tijdwaarnemers, wedstrijdsecretaris, een speaker, mensen om de reclameborden te plaatsen en zo zijn er nog veel meer taken.

De dag wordt geopend om 10:00 uur met een warming-up, die verzorgd wordt door de selectie van Westfriesland/SEW. Daarna zullen zij het G-team aanmoedigen om zo goed mogelijk en met veel plezier te handballen. Als iedereen goed warm is, begint het handbalprogramma. Gedurende de dag is natuurlijk ook Simon Ballon weer aanwezig om prachtige creaties te maken, altijd een succes. De fotografen van SEW zullen weer present zijn om mooie actiefoto’s te maken, die vlak daarna al te zien zijn op het scherm in het Grandcafé van de Dres.

Kortom, er wordt weer van alles uit de kast gehaald om de dag weer tot een mooie handbal dag te maken!

Wat natuurlijk niet mag ontbreken is het publiek. Dus noteert u het vast in uw agenda. Want ook deze sporters verdienen de aandacht en aanmoedigingen van een groot publiek. Het moet voor onze G-handballers weer een fantastische dag worden, waar plezier en gezelligheid voorop staan. Maar natuurlijk is het ook geweldig als er een doelpunt gescoord wordt en er misschien wel een overwinning behaald wordt, waarbij je toegezongen wordt door het eigen publiek.

Tot 14 april in de Dres in Nibbixwoud!