HomeNieuwsOntdek (nieuwe) sporten met JouwSportPas!

Ontdek (nieuwe) sporten met JouwSportPas!

Houd je van sporten en/of wil je eens wat nieuws proberen? Doe dan mee met JouwSportPas (JSP) en maak kennis met een (nieuwe) sport. Danique Stuurman, Buurtsportcoach Team Sportservice: ‘Door middel van de JSP hoeven kinderen niet direct lid te worden van een club, maar maken op een laagdrempelige en toegankelijke manier kennis met (een) sport.’

Groot aanbod

Team Sportservice heeft alle sportaanbieders en verenigingen uit gemeente Opmeer, Koggenland en Medemblik gevraagd om leuke kennismakingslessen voor hun sport te organiseren. Er is dus een groot aanbod waaruit je kunt kiezen.

Hoe werkt het?

De kosten voor deelname aan 3 of 4 kennismakingslessen is tussen de € 0 en € 6 bij één vereniging. Misschien is het leuk om iets te doen wat je al kent, maar nog nooit hebt gedaan. Je kunt het alleen doen of samen met je vriendjes en vriendinnetjes. Lekker samen sporten. Je mag zelf weten aan hoeveel activiteiten je mee wilt doen.

Aanmelden

Wil jij ook ontdekken wat je leuk vindt om te doen? Kijk dan snel op www.noordhollandactief.nl voor al het aanbod. Inschrijven kan vanaf 13 februari 2023 tot en met 1 maart 2023, maar let op VOL = VOL.

Meer info?

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Team Sportservice, tel: 0229 28 77 00 of mail naar westfriesland@teamsportservice.nl.