HomeNieuwsOnline bijeenkomsten Landelijke Academie Buurtsportcoaches

Online bijeenkomsten Landelijke Academie Buurtsportcoaches

De regionale bijeenkomsten Brede Regeling Combinatiefuncties konden dit voorjaar helaas geen doorgang vinden vanwege de geldende maatregelen tegen corona. In deze bijeenkomsten was een workshop voorzien vanuit het programma LAB (Landelijke Academie Buurtsportcoaches). Hiervoor is nu een digitale variant ontwikkeld waarvoor je je kunt aanmelden.

Behoeften bij- en nascholing

Eind 2019 hebben alle buurtsportcoaches via een digitale peiling kenbaar kunnen maken welke behoeften ze hebben op het gebied van bij- en nascholing. Ook hun werkgevers en de beleidsmedewerkers sport is gevraagd naar hun visie hierop.

Onderwerpen LAB online sessie:
1. De resultaten van de peiling delen en bespreken: wat valt op, welke overeenkomsten en verschillen zijn er, maar nog belangrijker:
2. Per regio een kalender samenstellen van prioriteiten en wat daarbij de randvoorwaarden zijn. De onderwerpen van de bij- en nascholing worden hierop aangepast.

Om tot concrete afspraken te komen gaan wordt het een dialoog met buurtsportcoaches, hun teamleiders/coördinatoren, werkgevers en beleidsambtenaren en Vereniging Sport en Gemeenten. Je bent uitgenodigd voor een van de vier interactieve bijeenkomsten over dit onderwerp:

• 11 juni van 9.00 tot 11.00 uur: Zuid-Nederland (Zeeland, Noord-Brabant en Limburg)
• 16 juni van 9.00 tot 11.00 uur: Noord-Nederland (Groningen, Friesland en Drenthe)
• 22 juni van 9.00 tot 11.00 uur: Oost-Nederland (Overijssel, Gelderland en Flevoland)
• 30 juni van 9.00 tot 11.00 uur: West-Nederland (Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht)

Inschrijven

Om zoveel mogelijk bij de regionale dynamiek en bestaande infrastructuur aan te sluiten roepen we je op om je in te schrijven voor de onlinebijeenkomst in jouw regio. Je ontvangt dan uiterlijk 2 dagen voor de datum van jouw keuze een bevestiging met daarin de login-gegevens en praktische details. Aan de sessies (aangeboden via Zoom) zijn geen kosten verbonden.