HomeNieuwsNieuwe medewerkers

Nieuwe medewerkers

Bij aanvang van het nieuwe schooljaar zijn weer veel nieuwe medewerkers gestart bij Team Sportservice. Wij stellen ze graag aan u voor. Wij wensen iedereen heel veel plezier en succes!

Marjolein Seegers

Mijn naam is Marjolein, 22 jaar oud en ben afgelopen jaar afgestudeerd aan de ALO in Amsterdam. Mijn hobby’s zijn volleyballen en verre reizen maken (backpacken). Dit jaar zal ik met veel enthousiasme bij team sportservice gaan werken en ik kijk ernaar uit om met de kinderen aan de slag te gaan!

Rosalyn Schenk

Mijn naam is Rosalyn Schenk. Ik ben 26 jaar oud. Ik woon in Enkhuizen. Doordeweeks geef ik korfbaltraining en train ik zelf bij korfbalvereniging DTS. Naast korfbal houd ik mij in de avonden bezig met Multisport; de gymles voor volwassenen. Ook vind ik het leuk om in de zomer te beachvolleyballen met mijn vrienden. Onlangs ben ik ook lid geworden van H.T.C Santana om daar het tennissen weer op te pakken en heb ik kennis gemaakt met de opkomende sport padel. In de winter zie je mij op mijn snowboard of ski’s. Ik ga liever op wintersport dan zomervakantie. Eigenlijk vind ik alle sporten leuk om te doen. Doordat ik de opleidingen Sport en Bewegen en de ALO gevolgd heb, heb ik veel verschillende sporten kunnen beoefenen. Ik ben een van de vaste vrijwilligers van de korfbalvereniging waardoor ik altijd al veel contact had met Fleur (de buurtsportcoach van Enkhuizen). Via Fleur ben ik bekend geworden met team sportservice West-Friesland. Ik heb heel veel zin om de gymlessen te gaan verzorgen in Enkhuizen en team sportservice te versterken.

Judith Kamps

Hoi, ik ben Judith! Vanaf dit jaar ga ik werken als vakleerkracht op de Adelaar in Hoogwoud. Op de maandag en donderdag zal ik hier te vinden zijn en de gymlessen verzorgen. Het leuke aan het werken bij Team Sportservice is, is dat ik het werk als vakleerkracht kan combineren met mijn taken als buurtsportcoach. Ik wordt er blij van om te zien hoe we samen plezier beleven aan sport ! (uiteraard) Sport ik zelf ook nog graag; zwemmen, klimmen, turnen, hardlopen wissel ik vaak af. Meestal in de buurt van Purmerend, waar ik ook woon. Ik heb veel zin in deze nieuwe uitdaging en wellicht tot gauw!

Phen Konijn

Hoi allemaal! Mijn naam is Phen Konijn, 27 jaar en woonachtig in Medemblik. Ik ben letterlijk helemaal ondersteboven van mijn hobby. Ik sta namelijk erg graag op mijn handen! Daarnaast rij ik graag paard. Ik ben erg blij dat ik bij Team Sportservice mag werken! Ik wil graag samen met een team werken aan een gezonde en actieve samenleving. Beginnend bij jong en wie weet wat de toekomst brengt!