HomeNieuwsNieuwe afspraken Jeugdfonds Sport & Cultuur

Nieuwe afspraken Jeugdfonds Sport & Cultuur

Dit jaar zijn er nieuwe afspraken gemaakt tussen gemeente Medemblik en het Jeugdfonds Sport & Cultuur Noord-Holland. Hierdoor kunnen wij u melden dat er vanaf heden niet alleen sport-, maar ook cultuuraanvragen gedaan kunnen worden voor kinderen uit gemeente Medemblik! Bij cultuur kunt u denken aan dans, muziek, theater, schilderen, maar bijvoorbeeld ook aan scouting of yoga.

Tevens is het maximale bedrag dat voor sport aangevraagd kan worden verhoogd. Er kan nu per jaar maximaal € 325,- per kind aangevraagd worden. Dit is inclusief eventuele attributen van maximaal € 100,-. Voor cultuur kan er maximaal € 425,- aangevraagd worden per jaar. Ook dit is inclusief eventuele attributen van maximaal € 100,-. Bij het Instrumentendepot kan voor € 25,- een jaar een muziekinstrument gehuurd worden. Dit bedrag wordt (mits in de aanvraag ingevuld bij attributen) ook door het jeugdfonds vergoed.

De uitgebreide nieuwe spelregels zijn te vinden op de website van het Jeugdfonds Sport & Cultuur, onder ‘Medemblik’. Wij adviseren u deze goed door te lezen.

Mocht u vragen hebben, kunt u het jeugdfonds uiteraard altijd bellen (06 – 20074161) of e-mailen.