HomeNieuwsNieuw beweegprogramma in Schellinkhout

Nieuw beweegprogramma in Schellinkhout

FitStap is een nieuw, uniek en afwisselend beweegprogramma opgezet door de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN). Het doel van FitStap is dat deelnemers zich in twaalf weken (weer) fit en vitaal voelen. Daarbij is niet alleen voldoende beweging belangrijk. Juist de combinatie van een gezonde geest in een vitaal lichaam staat centraal. Op 31 augustus om 9.30 uur en om 19.00 uur of 19.30 uur start FitStap in Schellinkhout. Gecertificeerde FitStap coach Ingrid Bommer helpt de deelnemers om zich fitter en gezonder te voelen. Of je nu al een basisconditie hebt of niet. Of je gezond bent of rekening moet houden met een beperking. FitStap is heel erg leuk én haalbaar!

Zelf je training plannen

De deelnemers trainen gedurende het programma één keer per week een uur in een groep, onder begeleiding van FitStap coach Ingrid Bommer. Tijdens de trainingen is er – naast beweging – ook aandacht voor voedingskennis, motivatie/coaching en cognitieve fitness. Daarnaast trainen de deelnemers twee keer in de week zelfstandig. Deze momenten kunnen zij zelf inplannen. Ook gaan de deelnemers aan de hand van opdrachten en tips actief in de weer met het aanpassen van hun leefstijl.

Gratis app

Met een gratis app worden de deelnemers gemotiveerd en hebben ze contact met elkaar en met de coach. Naast fysieke bijeenkomsten vindt er dus ook online, interactieve ondersteuning plaats. Het verkrijgen van inzicht, vergroten van het zelfvertrouwen, laagdrempeligheid, haalbaarheid en plezier staan bij FitStap voorop.

Aanmelden

Het 12 weken durende programma FitStap kost € 139,- p/p voor het gehele programma inclusief de Fittstap-app. Aanmelden kan via www.fitstap.nl of via www.wandelen-coachen.nl