HomeNieuwsMarja Ridder wint 10-badenkaart door het Jeugdfonds Sport te steunen!

Marja Ridder wint 10-badenkaart door het Jeugdfonds Sport te steunen!

Tijdens de zwemvierdaagse van Zwembad de Zeehoek in Wervershoof werd er een loterij georganiseerd, waar de hoofdprijs een 10-badenkaart was. Voor slechts € 1,50 kon men een lot kopen, waarbij de volledige opbrengst ten goede kwam aan het JeugdFonds Sport.

Marja Ridder was één van de vele deelnemers van de loterij. Hierdoor heeft zij het JeugdFonds Sport gesteund en is zij als winnares uit de loterij gekomen. Marja is ontzettend blij met de 10-badenkaart, welke gesponsord is door Zwembad de Zeehoek. Het was voor haar een totale verrassing die tijdens het koffie drinken met haar zwemgroep werd uitgereikt door Bart Timmer van Zwembad de Zeehoek. Wij zijn erg blij met Marja en de andere deelnemers van de loterij, omdat zij het JeugdFonds Sport gesteund hebben!

Wat is het JeugdFonds Sport?
Het Jeugdfonds Sport betaalt de contributie / het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is om te sporten.

Ouders kunnen zelf geen aanvraag doen. Aanvragen voor een bijdrage worden gedaan door een intermediair: bijvoorbeeld een leerkracht, buurtsportcoach, sociaal wijkteam of schuldhulpverlener. Wilt u intermediair worden? Klik dan hier! 

Ga voor meer informatie over het JeugdFonds Sport naar de website, of vraag het de intermediair van Team Sportservice West-Friesland; Marco de Vent, 0229 28 77 00.