HomeNieuwsLancering nieuwe folder ; Aangepast Sporten in Noord-Holland

Lancering nieuwe folder ; Aangepast Sporten in Noord-Holland

Sportservice Noord-Holland grijpt Nationale Sportweek aan voor lancering nieuwe folder
Van 20 tot en met 27 april wordt de Nationale Sportweek georganiseerd. De afdeling aangepast sporten van Sportservice Noord-Holland grijpt deze week aan om de vernieuwde folder ‘Aangepast Sporten in Noord-Holland’ te lanceren.

De Nationale Sportweek heeft als doel meer mensen kennis te laten maken met een sport die bij hen past en ze vervolgens de weg naar de sportvereniging te laten vinden. Iedereen, jong en oud, kan deze week kennis maken met verschillende activiteiten. Ook voor mensen met een beperking worden er deze week verschillende activiteiten georganiseerd, zie voor de mogelijkheden de website www.nationalesportweek.nl.

Het doel van Nationale Sportweek sluit perfect aan bij de nieuwe folder van Sportservice Noord-Holland. Hierin wordt precies beschreven wat de regiomedewerker kan betekenen voor mensen met een beperking die op zoek zijn naar een geschikte sportactiviteit. Voor deze groep mensen is die zoektocht vaak nog lastiger dan voor mensen zonder beperking. De regiomedewerker biedt hierbij persoonlijke ondersteuning. Zij/ hij is volledig op de hoogte van het sportaanbod voor mensen met een beperking in de regio. De website www.aangepastsporten.info geeft een overzicht van dat aanbod. Daarnaast heeft de regiomedewerker als taak het sportaanbod zo optimaal mogelijk te houden. Dus ook verenigingsondersteuning behoort tot de taken van de regiomedewerker.

Folder aanvragen of meer informatie?
Wilt u weten wat de regiomedewerker voor u, uw cliënt of uw vereniging kan betekenen? Vraagt u dan de folder ‘Aangepast Sporten in Noord-Holland’ aan bij de regiomedewerker Ageeth Bakker, tel 0229-28 77 02 of e-mail: aswf@sportservicenoordolland.nl.