HomeNieuwsTe koop: Sportief Westfriesland

Te koop: Sportief Westfriesland

De sportsector in onze regio is een magazine rijker. Het ruim honderd pagina’s tellende magazine ‘Sportief Westfriesland’ is in de afgelopen maanden samengesteld met behulp van een serie sportpartners in de Westfriese sport. Team Sportservice West-Friesland slaat voor de verkoop van de uitgave, genaamd ‘Sportief Westfriesland’, de handen ineen met de uitgever.

Wat zijn de geleerde lessen van hét vrouwelijke atletiektalent van Nederland, Nadine Visser? Welke ambities heeft het aanstormende Paralympisch zwemtalent Bas Takken? Welk verhaal zit achter de topsportambitie van TEAM Medemblik? Wat kenmerkt de vraaggericht aanpak van Team Sportservice West-Friesland? U leest het allemaal in de uitgave ‘Sportief Westfriesland’.

Vanaf maandag 18 december is het magazine te koop op het kantoor van Team Sportservice West-Friesland (Dorpsstraat 84A, 1688 CH Nibbixwoud). Door een exemplaar van het magazine af te nemen – de verkoopprijs bedraagt € 4,99 – leest u niet alleen alles over de Westfriese sportambities, u steunt ook het Jeugdsportfonds. Per verkocht exemplaar via Team Sportservice West-Friesland vloeit namelijk € 2,50 naar het Jeugdsportfonds.

Het Jeugdsportfonds is een CBF-gekeurde stichting, die zich inzet om kinderen te ondersteunen die, door het ontbreken van financiële middelen bij de ouders, niet bij een sportvereniging kunnen sporten. Team Sportservice West-Friesland ondersteunt het fonds al op meerdere manieren, onder andere door het signaleren van kinderen die in aanmerking kunnen komen voor het fonds.

In samenwerking met Sportmedia Nederland trekt Team Sportservice West-Friesland ook op voor de verenigingsactie van ‘Sportief West-Friesland’. Als Westfriese sportvereniging kunt u zonder verplichtingen magazines afnemen van Sportmedia Nederland, om deze vervolgens namens de vereniging te verkopen. Per verkocht exemplaar vloeit € 2,50 naar de clubkas van de verkopende sportvereniging. Geïnteresseerde verenigingen kunnen zich inschrijven voor de actie!