HomeNieuwsKomt u ook in beweging? Team Sportservice brengt het beweegaanbod voor u in kaart!

Komt u ook in beweging? Team Sportservice brengt het beweegaanbod voor u in kaart!

Bewegen helpt om fit te blijven. Door bewegen verbetert de conditie en voelt u zich lichamelijk en mentaal fitter. In Westfriesland organiseren veel (sport)aanbieders activiteiten en trainingen voor senioren. Denk hierbij aan wandelen, gymen, zwemmen, voetballen en nog veel meer. Het aanbod en de mogelijkheden zijn groot. Speciaal voor senioren heeft Team Sportservice het overzicht in kaart gebracht.

Passend moment

Team Sportservice lanceert het overzicht van het aanbod op een passend moment. Coördinator bewegen in het sociaal domein, Sabine van Lochem: ‘We merken dat ook senioren steeds meer gebruik maken van ons aanbod en ons weten te vinden voor advies. De afgelopen tijd kregen we vaker vragen over het sportaanbod in de regio. Vrijdag 2 oktober is de Nationale Ouderendag en van 1 tot en met 8 oktober is de Week tegen eenzaamheid. Dat leek ons een mooie gelegenheid om het sport- en beweegaanbod voor senioren letterlijk op de kaart te zetten!’ Samen bewegen heeft veel voordelen. Het is gezellig, gezond, laagdrempelig en er is veel aanbod!

Op de kaart

Team Sportservice heeft het sport- en beweegaanbod van de gemeenten Stede Broec, Enkhuizen, Drechterland, Medemblik en Opmeer in kaart gebracht. Zo is het voor u eenvoudig om te bekijken waar u actief bezig kunt zijn.

Benieuwd waar u kunt bewegen?

Voor een overzicht van alle activiteiten kunt u hier klikken. Via de kaart vindt alle aanbieders in de regio Westfriesland. Als het voor u niet mogelijk is om de site te bezoeken, kunt u ook een overzicht per post ontvangen. Als u hier gebruik van wilt maken, kunt u contact opnemen met Rianne Appelman via telefoonnummer: 0229 28 77 00.

2020 sport- en beweegaanbod 65+ in Westfriesland

Bent u een sportaanbieder?

Als u een sportaanbieder bent en een activiteit mist in het overzicht, kunt u contact opnemen met Rianne Appelman via e-mailadres: rappelman@teamsportservice.nl of telefoonnummer: 0229 28 77 00.