HomeNieuwsKom jij ook leuke activiteiten doen in de meivakantie?

Kom jij ook leuke activiteiten doen in de meivakantie?

Na een succesvolle herfstvakantie activiteitenweek editie, staat nu de meivakantie alweer bijna voor de deur. Een mooi moment om samen met je vrienden of vriendinnen een ochtend/middag leuke activiteiten te gaan doen. Jongerencentrum Inventas en Team Sportservice West-Friesland slaan de handen ineen voor een week vol activiteiten in- en rondom JC Inventas in de herfstvakantie.

Alle sporten worden gehouden in of rondom Inventas. Dit om de jeugd kennis te laten maken met het jongerencentrum en zijn medewerkers. Het jongerencentrum is meer dan een locatie waar alleen feesten worden gegeven. “We willen laagdrempelig en toegankelijk zijn voor alle jeugd in de omgeving” aldus jongerenwerker Jillis Vermeulen.

Activiteiten
Er is een uitgebreid programma samengesteld met activiteiten zoals; lasergamen, archery tag, panna -en poolvoetbal, bootcamp, survival, kickboksen en zumba. Er zijn ook workshops zoals een DJ’en, houtsnijden, teken/schilderen en haar en make-up workshop. Voor maar € 2,50 per activiteit kan je al mee doen!

Inschrijven
De inschrijving is geopend tussen 9 en 24 april. Inschrijven kan vanaf 9 jaar. Klik hier voor het totale aanbod en inschrijven. Je kunt via de website direct afrekenen. Je mag zoveel activiteiten kiezen als je wilt.

Let op: data en tijden kunnen op het laatste moment nog worden gewijzigd. Dit wordt aangepast op de website. Er zijn voor alle activiteiten een beperkt aantal plaatsen. Wanneer een activiteit niet meer op de website staat, betekent het dat deze vol zit. Wees er dus snel bij!

Informatie
Voor vragen kunt u contact opnemen met Peter Bakker. Stuur een mail naar pbakker@teamsportservice.nl of bel naar 0229 – 287700.