HomeNieuwsKom jij ook leuke activiteiten doen in de herfstvakantie?

Kom jij ook leuke activiteiten doen in de herfstvakantie?

De herfstvakantie staat alweer bijna voor de deur. Een mooi moment om samen met je vrienden of vriendinnen een ochtend/middag leuke activiteiten te gaan doen. Jongerencentrum Inventas en Team Sportservice West-Friesland slaan de handen ineen voor een week vol activiteiten in en rondom JC Inventas in de herfstvakantie!

Alle sporten worden gehouden in of rondom Inventas. Ook wordt er dit jaar op de donderdag voor het eerst een sportinstuif georganiseerd. Kinderen kunnen van 13:00 tot 16:00 uur komen sporten in sporthal de Kloet. Hier kun je onder andere bootcampen, tafeltennissen, freerunnen, voetballen en nog veel meer.

Activiteiten
Naast het ochtend programma in de Kloet zijn er deze week ook activiteiten zoals; lasergamen, escape room, DJ workshop, survival runnen, spelletjesmiddag, kickboksen, rappen, voelmemory en een Fifa toernooi . Vanaf € 2,50 per activiteit kan je al mee doen!

Inschrijven
De inschrijving is geopend tussen 26 september en 16 oktober. Inschrijven kan vanaf 8 jaar. Voor het totale aanbod kijk je op www.jcinventas.nl. Je kunt via de website direct afrekenen. Je mag zoveel activiteiten kiezen als je wilt. Op de website vind je alle uitgebreide informatie.

Let op: data en tijden kunnen op het laatste moment nog worden gewijzigd. Dit wordt aangepast op de website. Er zijn voor alle activiteiten een beperkt aantal plaatsen. Wanneer een activiteit niet meer op de website staat, betekent het dat deze vol zit. Wees er dus snel bij!

Informatie
Voor vragen kunt u contact opnemen met Peter Bakker. 0229 – 287700.