HomeNieuwsKanjers in de Sport themabijeenkomst

Kanjers in de Sport themabijeenkomst

Sportservice West-Friesland organiseert i.s.m. Paul Papenhoven op 14 december a.s. een themabijeenkomst: Kanjers in de Sport. Dit onderwerp wordt in twee bijeenkomsten toegelicht, waarvan de tweede in januari 2016 ingepland zal worden.

Kanjers in de Sport is een methode voor trainers, coaches en begeleiders in de jeugdsport, gericht op het versterken van de teamspirit, het verhogen van het zelfvertrouwen en omgaan met conflicten. Op verschillende basisscholen gebruiken ze de methode Kanjertraining die hier naadloos op aansluit. Kinderen binnen de verenigingen zullen de aanpak dan ook herkennen. Dat heeft een positief effect op de uitvoering en toepassing binnen de vereniging.

De avond start om 20.00 en duurt tot ongeveer 22.30 uur. Inloop vanaf 19.45 uur. Locatie is de vergaderruimte in Sporthal de Sluis, Sluisweg 2 in Hoogkarspel. Heeft u interesse om de bijeenkomst bij te wonen, mail naar Mariska Bakker of bel (0229) 28 77 00.

Deelname is kosteloos (door subsidie van betreffende gemeenten) voor sportverenigingen uit de gemeente Drechterland, Enkhuizen, Medemblik en Opmeer. Gemeenten buiten de hierboven genoemde, betalen voor twee bijeenkomsten € 55,-.