HomeNieuwsJouw Sport Pas (JSP) is weer begonnen!

Jouw Sport Pas (JSP) is weer begonnen!

De JeugdSportPas gaat voortaan verder onder de naam “Jouw Sport Pas” en daarvoor kun je je nu weer inschrijven voor de lessen vanaf de herfstvakantie. Met de JSP krijgen deelnemers de kans om een aantal kennismakingslessen in een sport te volgen zonder direct lid te worden. De JSP wordt georganiseerd door Team Sportservice West-Friesland in samenwerking met basisscholen en lokale sportaanbieders.

Aanmelden en deelname
Altijd al willen kickboksen, schaatsen, dansen of zwemmen? Dat is nu mogelijk! Op de website staat ook veel ander uitdagend aanbod.

Ga naar www.teamsportservice.nl/westfriesland, klik op de “Jouw Sport Pas” button en klik voor het aanbod op de “JSP najaar 2019” tegel. U kunt 1 sport naar keuze kiezen en deze gelijk afrekenen. U kunt natuurlijk ook meerdere sporten proberen. Inschrijven is mogelijk tussen 9 september en 7 oktober. Deze kennismakingslessen worden gegeven tussen de herfstvakantie en de kerstvakantie. Kijk voor alle data en tijden op de website. Staat de sport niet meer op de website? Dan betekent het dat de les vol zit. Houd de website, in dat geval, in de gaten want mogelijk komt er een nieuw aanbod. Er zijn ook JSP lessen die uit meer of minder dan vier lessen bestaan.

Let op: Bij te veel/weinig aanmeldingen kunnen data/tijden gewijzigd of geannuleerd worden. Hiervan wordt u op de hoogte gebracht.

Informatie
Voor vragen en meer informatie kunt u contact opnemen met Sportservice West-Friesland, tel. 0229-28 77 00 of mail naar jspwf@teamsportservice.nl.