HomeNieuwsJeugdSportPas Voorjaar 2012

JeugdSportPas Voorjaar 2012

Hierbij krijgen leerlingen de kans om vier kennismakingslessen van een sport te volgen zonder direct lid te worden. De JeugdSportPas vindt plaats in de gemeenten Enkhuizen, Koggenland, Opmeer en Medemblik (kern Andijk en Wervershoof) en wordt georganiseerd door Sportservice West-Friesland in samenwerking met basisscholen en lokale sportverenigingen en –aanbieders.

KennismakingVia de JeugdSportPas krijgen de leerlingen van groep 5, 6, 7 en 8 uit de gemeenten Koggenland, Opmeer, Andijk en Wervershoof de gelegenheid om aan diverse, leuke sporten mee te doen Door aan verschillende sportactiviteiten deel te nemen kunnen de kinderen direct of op een later moment een bewuste sportkeuze maken.Een goede manier dus om de sport te vinden die goed bij je past. Kinderen die al aan sport doen mogen uiteraard ook meedoen aan de JeugdSportPas. Voor deze kinderen is het een mooie gelegenheid om ook eens kennis te maken met een andere, onbekende tak van sport zonder de verplichting te hebben om lid te worden van de vereniging.

Deelname en aanmeldingMet de JeugdSportPas krijgen leerlingen de kans om bij een vereniging een kennismakingscursus te volgen zonder direct lid te worden. Kosten bedragen eenmalig
€ 5,00. De leerlingen krijgen dan vier keer een les in de gekozen tak van sport. Leerlingen mogen zich ook opgeven voor meerdere sporten. Aanmelden kan tot uiterlijk 28 januari.
Bij te late aanmelding wordt € 2,50 extra administratiekosten berekend.
Wanneer kinderen graag bij elkaar in de groep willen, dan moeten de inschrijfstrookjes aan elkaar geniet worden bij het inleveren. De strookjes worden op school verzameld in de daarvoor bestemde inleverbox. Bij te veel of te weinig aanmeldingen kunnen vooraf vermelde data en tijden wijzigen i.v.m. het samenvoegen of uitbreiden van groepen.