HomeNieuwsInschrijving Beweegpas van start

Inschrijving Beweegpas van start

In de gemeente Opmeer en gemeente Medemblik start vanaf deze week, 29 augustus, de inschrijving voor de Beweegpas. Inwoners uit die gemeente vanaf 50 jaar (Opmeer) en 60 jaar (Medemblik) kunnen kennis maken met sporten die ze altijd al hebben willen uitproberen.

Verschillende verenigingen hebben zich aangemeld en presenteren hun sportaanbod via de Beweegpas. In de twee gemeenten, Opmeer en Medemblik, kan voor een klein bedrag 2, 3 of 4 weken geproeft worden aan zowel een activiteit als de vereniging/aanbieder. Een perfecte manier om niet in je eentje op een vereniging af te hoeven stappen, maar met een groepje nieuwkomers een start te maken. 

Vanaf deze week staan in beide gemeenten op verschillende locatie inleverboxen. Naast de inleverboxen liggen de posters voorzien van het rooster en aanmeldingsstrookje. Die kan dus ter plaatse worden ingevuld en ingeleverd.
In Medemblik staan de inleverboxen bij vijf WonenPlus servicepunten: Andijk, Medemblik-stad, Wervershoof, Abbekerk en Wognum. In Opmeer staan ze bij: gemeentehuis Opmeer, wijkcentrum de Lindehof Hoogwoud, wijkcentrum de Schakel Spanbroek, Cafe ’t Centrum de Weere en Cafe de Stompe Toren in Aartswoud.
Uiteraard kan digitaal inschrijven ook via onderstaande links.

Meer informatie over de Beweegpas 60+ Medemblik: lees meer
Meer informatie over de Beweegpas 50+ Opmeer: lees meer