HomeNieuwsHenk de Jong en Arne Slot in IJsselhallen Zwolle

Henk de Jong en Arne Slot in IJsselhallen Zwolle

De grootste sportbeurs van Nederland komt op 16 september 2020 naar de IJsselhallen in Zwolle. Afgelopen week is het officiële programma bekend gemaakt met een aantal zeer bekende namen. Zo zullen o.a. Henk de Jong (trainer SC Cambuur) en Arne Slot (trainer AZ) aansluiten bij leuke rondetafelgesprekken. Ook KNVB-directeur Voetbalontwikkeling Art Langeler schuift aan.

COVID-proof

Op woensdag 16 september is het dan eindelijk zover; de grootste sportbeurs van Nederland komt naar Zwolle. Het is één van de eerste vakbeurzen in Nederland die sinds de uitbraak van COVID-19 weer mag plaatsvinden. De organisatie heeft een uitgebreid protocol ontwikkeld waardoor het voor iedereen veilig is om naar de IJsselhallen af te reizen. ‘Anders hadden wij deze beurs uiteraard niet laten plaatsvinden’, aldus organisatoren Lion Blok en Timo Lemmens van ZPRESS Events.

Interessante kennissessies

Het programma staat boordevol interessante kennissessies voor gemeenten en regionale sportverenigingen. Hoe kunnen zij het beste omgaan met de COVID-19 problematiek binnen de sportsector? Hoe ziet in deze tijd de Routekaart van Verduurzaming Sport er voor gemeenten uit? En wat zijn de veranderen verdienmodellen voor sportclubs? Het antwoord op deze en alle andere sportvragen vind je bij de Nationale Sport Vakbeurs ‘On Tour’.

In de IJsselhallen heerst een unieke sportsfeer. Op de ruim 4.000 m2 grootte beursvloer zijn meer dan 75 bedrijven aanwezig om gemeenten en sportverenigingen de nieuwe productinnovaties te laten zien. Ook weten zij als geen andere hoe het beste uit de COVID-19 situatie te komen. ‘Juist in deze tijd is het ontzettend belangrijk om kennis te delen’, aldus Blok. ‘Samen met de IJsselhallen zorgen wij voor een COVID-proof editie en nemen wij alle maatregelen om een verantwoorde beurs te realiseren’.

Gratis tickets

De grootste sportbeurs van Nederland komt naar Zwolle en is gratis te bezoeken. Zit je in het bestuur van een sportclub? Of ben je binnen de gemeenten verantwoordelijk voor sport(beleid) en/of sportaccommodaties? Bezoek dan de Nationale Sport Vakbeurs op woensdag 16 september in de IJsselhallen Zwolle. De tickets zijn gratis en te reserveren via www.nationalesportvakbeurs.nl.