HomeNieuwsHeeft jouw vereniging een aanbod voor Uniek Sporten?

Heeft jouw vereniging een aanbod voor Uniek Sporten?

Heeft u een aanbod voor Uniek Sporten.png

Team Sportservice streeft ernaar om écht iedereen te laten sporten en bewegen. Helaas zijn er nog altijd doelgroepen niet bekend met het sportaanbod in hun eigen buurt. Eén van deze doelgroepen is kinderen/jongeren met gedragsproblematiek, autisme en aanverwante stoornissen. Een andere doelgroep is kinderen/jongeren met een motorische beperking. Daarom zouden wij graag het aanbod voor deze kinderen/jongeren in kaart willen brengen en willen publiceren op Uniek Sporten.

Uniek Sporten is het landelijke platform voor aangepast sportaanbod, wat ervoor zorgt dat sporters en sportaanbieders met elkaar in contact gebracht worden (voor meer informatie kun je kijken op de website). Door het sportaanbod op Uniek Sporten te plaatsen, zorgt dit voor een betere zichtbaarheid van uw aanbod en zou dit kunnen resulteren in nieuwe leden. Klik hier om direct het aanbod van jouw vereniging te plaatsen.

Heeft jouw vereniging (nog) geen aangepast sportaanbod, maar is deze ambitie/behoefte er wel? Neem dan contact op met Amy den Das voor advisering of ondersteuning bij het opzetten van aangepast sportaanbod!