HomeNieuwsGratis beweegactiviteiten in gemeente Medemblik

Gratis beweegactiviteiten in gemeente Medemblik

Heb jij ook zin om met je vriendjes en vriendinnetje wat leuks en actiefs te doen? Vanaf 11 januari kun je op verschillende (school)pleinen en in de gemeente Medemblik gratis meedoen met leuke beweegactiviteiten. De lessen worden gegeven door bewegingsconsulenten van Team Sportservice. Zit jij in groep 5 t/m 8, geef je dan snel op!

Meer beweging

Door de sluiting van de scholen en een beperkt sportaanbod, is het contact met leeftijdsgenootjes minder en wordt over het algemeen minder bewogen. Nicolette Bijlsma, Buursportcoach gemeente Medemblik: ‘Vanuit Team Sportservice willen we hier verandering in brengen door gratis activiteiten aan te bieden op verschillende locaties. Tijdens de lessen worden er verschillende spellen en sporten aangeboden. De lessen worden na schooltijd georganiseerd. Zodat iedereen eerst zijn schoolwerk kan maken. Wij hopen dat de kinderen net zo enthousiast zijn als wij en zien iedereen dan ook graag!’

Maatregelen

In verband met de maatregelen is het niet toegestaan dat ouders meekomen naar de beweegactiviteit. Uiteraard hanteren wij tijdens de activiteit de maatregelen van het RIVM.

Aanmelden

Via de site van Noord-Holland actief kun je je inschrijven voor 1 of meerdere activiteiten. Ga naar www.noordhollandactief.nl en meld je snel aan. Meedoen is gratis en aanmelden kan tot 12:00 uur op de dag zelf.