HomeNieuwsGALM Obdam verder bij Paramedisch Centrum Obdam

GALM Obdam verder bij Paramedisch Centrum Obdam

Elke woensdagochtend worden in sporthal de Stap in Obdam GALM-beweeglessen aangeboden aan 55-plussers. Deze GALM-lessen werden altijd vanuit Sportservice West-Friesland georganiseerd. Vanaf heden worden deze lessen georganiseerd vanuit Paramedisch Centrum Obdam. De nieuwe reeks lessen is in september 2011 gestart.

Deelnemers merken weinig van overnameDe GALM-lessen zijn ontstaan uit een sportstimuleringsproject, het Groninger Actief Leven Model, dat Sportservice West-Friesland met subsidie van de gemeente Koggenland heeft georganiseerd. Sportservice West-Friesland heeft gedurende 3 jaar de GALM-lessen verzorgd. Behalve dat de lessen nu vanuit Paramedisch Centrum Obdam worden georganiseerd, verandert er verder niets. De lessen blijven op woensdagochtend van 9.30 tot 10.30 uur plaatsvinden in sporthal de Stap aan Stationsweg 6 in Obdam.

BeweeglessenOok na de overname zijn nieuwe deelnemers welkom. Tijdens deze beweeglessen krijgt u oefeningen ter bevordering of het onderhouden van spierkracht, uithoudingsvermogen, coördinatie en reactiesnelheid aangeboden. Alle oefeningen vinden plaats in sport- en spelvorm. Tijdens de lessen wordt er uiteraard rekening gehouden met de belastingsmogelijkheden van spieren en gewrichten, behoeften en eventuele beperkingen van de deelnemers.

InformatieWilt u informatie over de GALM-beweeglessen dan kunt u contact opnemen met Paramedisch Centrum Obdam: 0226-453320.