HomeNieuwsFit & Beweegbeurs Medemblik

Fit & Beweegbeurs Medemblik

De gemeente Medemblik vindt het belangrijk dat inwoners uit de gemeente zo lang mogelijk fit en vitaal zijn. Daarom organiseert Lokaal Samenwerkende Ouderenbonden, De Actieve Senior, de Wering en Sportservice West-Friesland op 30 januari een Fit & Beweegbeurs in Sporthal de Muiter.

Inhoud Fit & Beweegbeurs De beurs vindt van 11.00-15.00 uur plaats. Het is een veelzijdig programma, met o.a. verschillende lokale gezondheidskraampjes over voeding en sport, deelname aan sportactiviteiten zoals tai chi en tafeltennis, deskundige informatie/advies over de bewegingsactiviteiten in de buurt en een mogelijkheid tot deelnemen aan de fitheidstest, waarover meer informatie hieronder.

FitheidstestDe fitheidstest bestaat uit 3 delen. Eerst zult u een formulier krijgen met vragen betreft uw gezondheid en wordt uw bloeddruk gemeten. Daarna kunt u deelnemen aan de 6 onderdelen van de fittest. Als laatste krijgt u een uitleg van uw behaalde scores en informatie over het beweegaanbod in de buurt. U kunt het beste vooraf aanmelden voor de fitheidstest, maar dit is niet noodzakelijk. U kunt de dag zelf ook gewoon binnen stappen.  

Aanmelden fitheidstestPer ronde van 20 minuten kunnen er zes deelnemers meedoen. Om teleurstelling te voorkomen, raden wij u aan om u vooraf op te geven voor de test. Hierbij willen wij rekening houden met uw voorkeur, maar we kunnen daar niet altijd aan voldoen. Aanmelden kunt u telefonisch doen: 088 007 5140 (maandag, dinsdag en donderdagmorgen)  of per mail

InformatieVoor meer informatie kunt u contact opnemen met Sportservice West-Friesland, Jessie van Balgooy,