HomeNieuwsFinalisten Rising Starts allemaal meiden

Finalisten Rising Starts allemaal meiden

Uit de veertig inschrijvingen voor Rising Stars zijn ruim 10 finalisten voortgekomen. Toeval of niet; het zijn allemaal meiden. Minh (van Minh Zone) gaat na de zomervakantie hard met de finalisten aan de slag om een mooie show neer te zetten. De show gaat plaatsvinden tijdens de opening van de multifunctionele accommodatie (MFA) op de Weijver.

ClinicsDe finale van Rising Stars zal een spetterend optreden worden tijdens de openingsdag van de MFA op de Weijver. De finale staat gepland op zaterdag 29 oktober van 16.00 tot 18.00 uur. De finalisten moeten nog goed en veel oefenen om een spetterende show neer te zetten. Na de zomervakantie gaan ze hiermee aan de slag door ondermeer clinics en oefenavonden. Ook voor de afvallers zijn een aantal clinics geregeld, zoals toneel, clownerie, zang en judo. Deze clinics worden onder andere gegeven door sportcentrum de Weijver en Muziekschool Opmeer.

Meer informatieVoor meer informatie over Rising Stars kijk dan op de website of neem contact op met Sportservice West-Friesland, Zola Stoop, tel 0229-28 77 03.