HomeNieuwsDoet u ook mee? Fiets en beweeg met z’n 2!

Doet u ook mee? Fiets en beweeg met z’n 2!

Speciaal voor 60-plussers in de gemeenten Stede Broec, Enkhuizen en Drechterland wordt op vrijdag 25 juni van 09.00 – 13.00 uur een gratis fiets – beweegmarkt georganiseerd. U fietst een prachtige route en onderweg bezoekt u sport- en beweegaanbieders. Daar kunt u vrijblijvend kennismaken met het aanbod, andere leden en trainers.

Alternatief voor beweegmarkt

Linda van den Berg, Buurtsportcoach gemeente Drechterland: ‘De fiets – beweegmarkt is een alternatief voor de beweegmarkt die niet door kan gaan vanwege de coronamaatregelen. Gelukkig zijn er toch mogelijkheden om iets te organiseren. Het is tenslotte belangrijk dat we allemaal in beweging blijven en de fiets – beweegmarkt is hiervoor uitstekend.’

Fietsroute

Tijdens de fietstocht door het prachtige West-Friesland, rijdt u langs diverse deelnemende verenigingen en sportaanbieders. U kunt kiezen voor een route van ongeveer 5km,15km of 25km. Welke afstand u ook kiest, u bent eind van de fietstocht een gezellige en sportieve ervaring rijker!

Startplaatsen

U start bij de meest dichtstbijzijnde sportaanbieder ten opzichte van uw woonadres. Bij die locatie krijgt u een tasje met daarin de route, een hapje en een drankje. Onderweg wordt het tasje gevuld met interessante acties van de sportaanbieders en wordt er koffie/thee en wat lekkers aangeboden. Laat u verrassen en doe gezellig mee!

Wanneer

Vrijdag 25 juni van 09:00 – 13:00 uur.

Geen maatje om mee te fietsen? Of het fietsen lukt niet, maar u heeft wel interesse om kennis te maken met het beweegaanbod? Onze fiets-beweegmarkt is voor iedereen toegankelijk; neem contact op voor tips!

Aanmelden

Deelname is gratis.  VOL = VOL.
Aanmelden voor de fiets- beweegmarkt kan tot 11 juni. Bel 0299-287700 of stuur een email naar:
Stede Broec: bdehaas@teamsportservice.nl
Enkhuizen: fdewit@teamsportservice.nl
Drechterland: lvandenberg@teamsportservice.nl