HomeNieuwsExclusieve Masterclass ‘GYMSPORT=GOUD’

Exclusieve Masterclass ‘GYMSPORT=GOUD’

Op woensdag 6 juni kunnen gymsportverenigingen uit de gemeenten Koggenland, Enkhuizen, Drechterland, Medemblik en Opmeer kosteloos deelnemen aan een exclusieve Masterclass ‘GYMSPORT=GOUD’. Deze Masterclass wordt verzorgd door de bekende turncommentator en tevens voormalig bondscoach Hans van Zetten. KNGU en Sportservice Nederland zijn partners voor de Masterclass en willen de verenigingen in West-Friesland steunen om de uitspraak Gymsport = Goud waar te maken.

Gymsport=GoudOnder die naam gaat Hans van Zetten 10 maal een Masterclass geven in het land. In elke rayon zijn 20 clubs geselecteerd voor de Masterclass. Het doel is om clubbestuurders en -trainers te inspireren door te gaan met het werk voor hun vereniging. En natuurlijk worden er visies en tips uitgewisseld om te innoveren en te groeien als gymsportclub. De voormalig clubcoach, clubmanager, bondscoach en al 25 jaar nationaal turncommentator heeft een schat aan kennis en ervaring die hij graag met de verenigingen wil delen.Locatie en programmaDe bijeenkomst vindt plaats in de raadszaal van het gemeentehuis in de gemeente Koggenland. Deelnemers zijn vanaf 18.30 uur welkom in de raadszaal en om 19.00 uur gaat het programma van start. Tijdens het programma gaat Hans van Zetten de vertegenwoordigers van de verenigingen interviewen over o.a. ledengroei en het organiseren van activiteiten. Vervolgens worden aan het eind van de Masterclass actieplannen besproken en afspraken gemaakt voor een vervolg. Het programma wordt afgesloten met het nemen van een groepsfoto, een hapje en drankje.

AanmeldenElke gymsportclub uit de genoemde gemeenten kan zich met twee of drie personen waaronder een bestuurder, een gymsport docent en/of een aanstormend kaderlid (technisch en/of bestuurlijk) opgeven. Aanmelden kan tot uiterlijk 31 mei 2012. Dit kan door een e-mail te sturen naar Sanne van Veen met vermelding van naam vereniging, de voor- en achternamen, de functies die het teamlid vervult binnen de club en hun persoonlijke
e-mailadressen.

Meer informatieVoor meer informatie over de Masterclass kunt u contact opnemen met Sportservice West-Friesland, Nanda Timmerman, tel: 0229- 28 77 05.