HomeNieuwsEntertainmenttalent gezocht!

Entertainmenttalent gezocht!

Word jij de nieuwe ster van Nederland? Overdonder de jury met jouw ware talent. Ga de strijd aan met andere jongeren en laat zien dat jij de beste entertainer bent. Geef je op voor 10 april!

Grijp nu de kans van je leven en maak van jouw talent je werk. Woon je in de gemeente Opmeer en ben je tussen de 10 en 18 jaar? Geef je dan snel op voor het spektakel van 2011; ‘Rising Stars’. Zet een filmpje van jouw talent op YouTube en schrijf je in via de website.
Selecteert de jury jouw filmpje, dan mag jij je talent showen voor de jury en het publiek. Kom je ook deze ronde door, dan krijg je training van een professional en mag je over paar maanden schitteren in een daverende show. Je maakt dan kans op een professionele carrière. Dus, geef je op voor 10 april 2011 anders is jouw kans op een droombaan verkeken!

Inschrijftermijn verlengd tot 10 april 2011Om er zeker van te zijn dat al het Opmeerse talent zich aan kan melden, is de uiterlijke inschrijfdatum uitgesteld tot 10 april 2011. Een filmpje maken van je talent kost tijd. Dus pak vandaag nog een videocamera of je mobiel en start met filmen. Zet je filmpje op YouTube en meld je aan via www.risingstars.nl.

Hulp bij uploaden op YoutubeHeb je een filmpje gemaakt, maar weet je niet hoe je die op Youtube krijgt? Kom dan met het filmpje op een USB-stick of op CD naar de instructiemiddag op vrijdag 11 maart van 16.00 tot 17.00 uur in het gemeentehuis van Opmeer. Daar krijg je hulp bij het uploaden van je filmpje en de inschrijving bij Rising Stars