HomeNieuwsEnkhuizer Kampioenschappen in de kerstvakantie!

Enkhuizer Kampioenschappen in de kerstvakantie!

Sportservice West-Friesland organiseert in samenwerking met Recreatiebad Enkhuizerzand en de gemeente Enkhuizen tal van activiteiten in de kerstvakantie. De activiteiten zijn bedoeld voor kinderen in de leeftijdscategorie 8 t/m 12 jaar woonachtig in Enkhuizen. Alle activiteiten zijn gratis, met uitzondering van de entree van het zwembad.

Maandag 23 december 2013 (Indoor Stoepranden)Als eerste activiteit staat het E.K.-Indoor Stoepranden op het programma. Deze activiteit hebben we allemaal wel eens buiten gespeeld. Vanwege de onvoorspelbare weersomstandigheden in dit land hebben we dit naar binnen verplaatst, waar de stoepen plaats maken voor gymbanken. Raak jij de meeste randen en kroon je jezelf tot winnaar? Het toernooi begint om 10:00 uur in gymzaal De Bonte Veer. Deelname is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig.

Dinsdag 24 december 2013 (Freerunning)Ook staat het E.K.-Freerunning als activiteit genoteerd. Weet jij jezelf op een mooie manier over tal van obstakels te verplaatsen? Dan is dit echt wat voor jou! Het E.K.-Freerunning geeft ruimte voor zowel de fanatiekelingen (wedstrijd) als de recreanten (instuif) om hun ‘moves’ te oefenen. De gymzaal is open van 10:00 – 12:00 uur en deelname is gratis. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Donderdag 2 januari 2014 (Trefbal voor teams)Hier is hij dan, het populairste spel tijdens de gymlessen: het E.K.-Trefbal voor teams. Tijdens deze dag strijden verschillende teams tegen elkaar om het beste trefbalteam van Enkhuizen te worden. Rennen, gooien, duiken, ontwijken, samenwerken, alles komt hierbij samen. Wil je jezelf per team opgeven? Stuur dan een mail naar rappelman@sportservicewestfriesland.nl en vermeld daarbij het teamnaam, de namen en de leeftijden. Het toernooi zal starten om 10:00 uur en rond 12:00 uur finishen. Deelname is gratis.

Vrijdag 3 januari 2014 (Bommetje springen)Tijdens de oliebollenmiddag in Recreatiebad Enkhuizerzand wordt er ook gestreden om het E.K.-Bommetje. Wie kan het water het hoogst verplaatsen? Daarnaast worden er ook verschillende andere wateractiviteiten gehouden, dus een middag voor ieder wat wils. Wie durft de uitdaging aan? De oliebollenmiddag begint om 14:00 uur. Vooraf inschrijven is niet nodig, wel moet de gangbare zwembadentree aan de kassa betaald worden.

Meer informatieVoor meer informatie kunt u contact opnemen met Sportservice West-Friesland, Ricardo Appelman, tel: 0229-287704 of facebookpagina van Sportservice West-Friesland.