HomeNieuwsEnkhuizen in actie voor Jeffrey Stuut

Enkhuizen in actie voor Jeffrey Stuut

Basisschool de Tweemaster organiseert in samenwerking met de buurtsportcoach van Enkhuizen op woensdag 25 mei een sportdag om geld in te zamelen voor de Paralympische droom van Jeffrey Stuut. De sportdag is van 09:00 uur tot 12:00 uur en zal geopend worden door de burgemeester van Enkhuizen. Het evenement staat in het teken van een sponsorloop en verschillende activiteiten buiten de school en in sporthal de Sprong.

Jeffrey is een jongen van 20 jaar en afkomstig uit Enkhuizen. Bij zijn geboorte heeft Jeffrey een hersenbloeding gehad, met als gevolg een verlamming aan zijn been. Volgens de artsen zou hij nooit meer kunnen lopen. Dat Jeffrey uit een gezin komt waar opgeven geen optie is blijkt uit zijn doorzettingsvermogen! Na intensief trainen kan hij weer lopen.

Na zijn herstel staat het leven van Jeffrey volledig in het teken van skiën. Vanaf zijn vijfde staat hij op de latten en de laatste twee jaar zelfs als professioneel topsporter. Dat zijn doorzettingsvermogen geen grenzen kent blijkt uit zijn nieuwe uitdaging, namelijk deelname aan de Paralympische Winterspelen van 2018 in Pyeongchang.

Door samen de handen ineen te slaan willen wij Jeffrey helpen in de jacht naar zijn ultieme doel. Ook u zou Jeffrey kunnen helpen door een bezoek te brengen aan het evenement, maar ook door Jeffrey te sponsoren via zijn site www.fanvanjeffrey.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jan Berkhout