HomeNieuwsEindejaarsbijeenkomst sportbestuurders groot succes!

Eindejaarsbijeenkomst sportbestuurders groot succes!

Op donderdag 17 november was de eindejaarsbijeenkomst voor alle sportbestuurders uit heel West-Friesland. Tijdens het interactieve programma zijn de bestuurders aangezet tot nadenken over uiteenliggende thema’s als: 

  1. Grensoverschrijdend gedrag 
  2. Breed Motorisch Ontwikkelen 
  3. Gezondere Sportomgeving 
  4. Werven en behouden van vrijwilligers 
  5. Sportakkoord 

Sportnetwerk Westfriesland
Vooraf werd er uitleg gegeven over het nieuw opgerichte ‘Sportnetwerk Westfriesland’. Dit is een samenwerking tussen Vrijwilligerspunt WF, Rabo Club Support, gemeente Hoorn en Team Sportservice.  

Het doel hiervan is om de verenigingen beter te ondersteunen. Heeft een vereniging een hulpvraag? Dan kan hij via het netwerk altijd geholpen worden. Aan de achterkant wordt er door de betreffende partijen samengewerkt om zo de informatie richting de verenigingen te verminderen en het aantal bijeenkomsten op elkaar af te stemmen.  

Sinds deze week is ook de website live: www.sportnetwerkwf.nl dit is vooral informatief bedoeld voor partijen die ons afzonderlijk nog niet kennen of via google gaan zoeken. De partijen die ons afzonderlijk al kennen kunnen hun hulpvraag bij een van ons neerleggen. 

Aan het einde van de avond werd er onder het genot van een gezonde snack en een drankje nog wat nagepraat. De bezoekers kregen wat gezonde snacks mee naar huis/club nemen om te (laten) proeven.  

Presentaties
De aanwezigen hebben de presentaties natuurlijk gehad. Maar kon jij niet aanwezig zijn deze avond en heb je interesse om één van de presentaties terug te kijken? Dat kan! Stuur een mailtje naar jmeester@teamsportservice.nl. Geef in je mail duidelijk aan om welke presentatie(s) het gaat.  

En verder
Deze avond was de start van het Sportnetwerk WF en voor volgend jaar staan er al 2 thema’s gepland om te behandelen met nog meer diepgang:  

  • Grensoverschrijdend gedrag; 
  • duurzaamheid. 

Ook wordt er gewerkt aan een plan om de gezonde snacks onder de aandacht te brengen, zodat de kantines gezonder kunnen worden! Wordt vervolgd… 

Heb je nog vragen?
Wij helpen jullie graag en aan onze consults/adviestrajecten zitten geen kosten verbonden!