HomeNieuwsDurf jij de challenge van Team Sportservice aan te gaan?

Durf jij de challenge van Team Sportservice aan te gaan?

Bart de Haas, vakleerkracht bij Team Sportservice West-Friesland

Hoe vaak kun jij in een minuut….. touwtjespringen, burpees uitvoeren, lege flessen omgooien met een bal en…. nog veel meer uitdagingen. De vakleerkrachten gym van Team Sportservice West-Friesland dagen jou uit om deel te nemen aan een challenge. Durf jij het aan?

Versla jij jouw vakleerkracht gym?

Nu de scholen vanwege de maatregelen tegen het COVID-19 virus zijn gesloten, betekent het ook drie weken geen gymles. Om ervoor te zorgen dat jij naast je schoolwerk en het gamen toch een beetje in beweging blijft, hebben de vakleerkrachten gym van Team Sportservice gave challenges bedacht. Door middel van korte filmpjes moedigen wij de kinderen aan, om mee te doen aan een challenge. Vanaf woensdag 18 maart tot in ieder geval 3 april wordt er elke werkdag om 09.00 uur een nieuw filmpje geüpload op ons YouTubekanaal: Team Sportservice West-Friesland

Hoe doe je mee?

Zin om één van de vakleerkrachten gym te verslaan? Check dan snel de challenges. De filmpjes worden geplaatst op ons YouTube kanaal: Team Sportservice West-Friesland. Ook kun je de updates volgen via ons Facebookkanaal (facebook.com/sportservicewestfriesland).

Als je ideeën hebt voor een challenge mag je deze in de comments plaatsen op YouTube of Facebook. Wij ontmoeten jou graag!

Heb je vragen of ideeën? Neem dan contact op met één van onze medewerkers via telefoonnummer: 0229 28 77 00 of westfriesland@teamsportservice.nl

Foto: Vakleerkracht gym Bart.