HomeNieuwsDoortrappen West-Friesland: Gratis fietscheck voor senioren 

Doortrappen West-Friesland: Gratis fietscheck voor senioren 

Hoe een Westfries moet fietsen, dat hoef je ze niet uit te leggen. Fietsen doen ze tenslotte al bijna heel hun leven. Maar ze worden ook langzaam een dagje ouder, dus vragen ze zich wel eens af hoe lang dat nog goed, veilig en plezierig gaat. Daarom is de gratis fietscheck voor senioren in het leven geroepen. Laat u de fiets ook even controleren in de week van 25 t/m 30 juli? 
 
Wist u dat bij de meeste fietsen de bandenspanning niet goed is afgesteld? En hoe zit met de juiste zadelhoogte? Met een goed afgestelde fiets bent u veiliger en prettig in beweging. Wacht daarom niet langer en maak gebruik van de gratis fietscheck. Laat uw fiets goed afstellen en ontvang adviezen van de fietsspecialist.  
 

Deelnemende fietsspecialisten

Onderstaand de fietsspecialisten waar u in de week van 25 t/m 30 juli terecht kunt voor een gratis fietscheck. Deze lijst zal de komende tijd nog worden aangevuld.

Dekker Tweewielers, Torenstraat 10 Enkhuizen
Molenaars Tweewielers Centrum, Nieuweweg 1 Hoogkarspel
Fietsenstunt Experience Store, Docter C.J.K. van Aalstweg 8 Hoorn
Lakkie Tweewielers, Nes 162 Wervershoof
Profile Obdam, Burgemeester de Nijsplein 7 Obdam
Fietspoint Ruiter, Stationsplein 1 Hoorn
Profile Breed & Meester, De Oude Veiling 23 Zwaag
Roman2Wielers, Industrieweg 1a Andijk
Fietsspecialist Bankras, Kerkweg 8 Wognum
TWS Tweewielers Erik van de Logt, Inlaat 69 Grootebroek

Meer informatie

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over Doortrappen? Kijk dan op www.doortrappen.nl of neem contact op met Paul Molenaar van Team Sportservice via pmolenaar@teamsportservice.nl.