HomeNieuwsDigitale cursus: Sporters met gedragsproblematiek

Digitale cursus: Sporters met gedragsproblematiek

Je hebt het ongetwijfeld al eens meegemaakt: een sporter misdraagt zich tijdens training of wedstrijd zó dat andere sporters in jouw team balen, minder plezier beleven en misschien zelfs overwegen te stoppen. Dat zijn kritische momenten: wat kan jij doen om ervoor te zorgen dat iedereen plezier beleeft in jouw team? Die vraag wordt beantwoord tijdens de scholing ‘Sporters met gedragsproblematiek’ op 7 en 14 december. De scholing wordt kosteloos aangeboden vanuit de services uit het Sportakkoord. Je bent van harte uitgenodigd.

Voordelen voor jou

• Je leert hoe je gedragingen die voortkomen uit gedragsstoornissen kunt herkennen en begrijpen;
• Je ontdekt hoe je effectief om kan gaan met ongewenst gedrag;
• Je gaat aan de slag met je eigen gedrag als trainer en leert welke invloed jouw communicatie en training heeft op sporters met gedragsproblematiek;
• Je leert hoe je een sociaal veilig, positief en stimulerend sportklimaat kan creëren.

Datum

De cursus vindt plaats op maandag 7 en maandag 14 december van 19.30 tot 21.30 uur. Om de cursus goed te voltooien is het belangrijk om bij beide avonden aanwezig te zijn.

Aanmelden

Wil je graag aanwezig zijn? Klik dan hier om aan te melden. Let op: het aantal plaatsen is beperkt. Is het vol en heb je nog steeds interesse? Geef het dan door aan Jordi via jmeester@teamsportservice.nl. Bij voldoende interesse wordt er een tweede scholing ingepland.

Als je vragen hebt, kun je contact opnemen met Jordi Meester (Verenigingsadviseur), via mail jmeester@teamsportservice.nl of telefoonnummer: 0229 287 700.