HomeNieuwsDerde editie Sportnetwerk West-Friesland; zorg dat je erbij bent!

Derde editie Sportnetwerk West-Friesland; zorg dat je erbij bent!

Afgelopen april was de sportkantine aan de Westrand in Wervershoof één avond het toneel van het Sportnetwerk West-Friesland. En deze inspirerende avond voor (sport)verenigingen krijgt een vervolg. De derde editie staat in de agenda voor donderdag 16 november. Zorg dat je er (weer) bij bent!

De afgelopen editie waren er ruim 80 bestuurders aanwezig van (sport)verenigingen uit regio West-Friesland. De avond stond toen in het thema van ‘De vrijwilliger’. Aanwezigen kregen antwoorden op vragen als: Hoe werf en behoud je vrijwilligers? Waarom heeft de ene vereniging wel veel vrijwilligers en de andere niet? En de opkomst was groot! Kijk voor een terugblik van de avond dit filmpje.

Derde editie

Omdat de vorige edities zo’n succes waren en goed werden ontvangen door de bestuurders, wil je de derde editie absoluut niet missen. Over het programma volgt later meer, maar we kunnen alvast vertellen dat je donderdag 16 november van harte welkom bent bij de West-Friese Hockeyclub in Hoorn.

Nieuw element

Verenigsadviseur Jordi Meester van Team Sportservice: ‘Ook dit keer werken we weer met een thema wat aansluit bij het verenigingsleven. Het belooft weer een inspirerende avond vol handvatten te worden. Er is volop gelegenheid om te netwerken met andere sportaanbieders, buurtsportcoaches, sportbonden, vertegenwoordigers van de gemeente, etc. Een nieuw element dit keer zijn de lokale tafels, waarbij je met sportclubs uit jouw gemeente kijkt naar de kansen van het sportakkoord en onderlinge samenwerking.’

Aanmelden

Aanmelden kan alvast via deze link. Houd de website en socials van Team Sportservice in de gaten voor updates over 16 november.

Sportnetwerk WF is een samenwerking tussen de verenigingsondersteuners van: RaboClubSupport, Vrijwilligerspunt WF, gemeente Hoorn en Team Sportservice. Ondersteund door de kernteams van de Westfriese Sportakkoorden en de sportbonden.