HomeNieuwsDe JeugdSportPas voor het eerst in Stede Broec

De JeugdSportPas voor het eerst in Stede Broec

Zit jij in groep 3 t/m 8 en woon je in Stede Broec? Doe dan mee aan de eerste editie van de JeugdSportPas! Met de JeugdSportPas krijgen deelnemers de kans om 3 of 4 kennismakingslessen in een sport te volgen, zonder direct lid te worden. De JSP wordt al jaren uitgevoerd in de gemeenten Enkhuizen, Drechterland, Medemblik en Opmeer en wordt georganiseerd door Sportservice West-Friesland.

Keuze uit verschillende sporten

Deze eerste periode is er een divers aanbod van sport- en beweegactiviteiten waar deelnemers zich voor kunnen aanmelden. Er doen 6 verenigingen/(sport)aanbieders mee. Je kunt kiezen uit: yoga, judo, tafeltennis, badminton, skeeleren en wielrennen. 

 

Aanmelden en deelname

Met de JSP kunnen deelnemers 3 of 4 kennismakingscursussen volgen voor eenmalig €6,-

Alle kinderen op de scholen in Stede Broec krijgen een folder van de JeugdSportPas mee naar huis. Hierop staat uit welke sporten je kunt kiezen. Nadat je een account hebt aangemaakt op de website kun je je aanmelden voor jouw gekozen sport. Betalen is mee doen. Je kunt je tot uiterlijk 10 april op de website aanmelden. De kennismakingslessen starten na de meivakantie. Staat de sport niet meer op de website? Dan betekent het dat de les vol zit. Houd de website, in dat geval, in de gaten want mogelijk komt er nog nieuw aanbod bij.

 

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Peter Bakker.