HomeNieuwsClinic Triathlon IRONman 2019

Clinic Triathlon IRONman 2019

De IRONman West-Friesland 2019 komt er aan! Met ook een ware IronKIDS!
Ter promotie van dit evenement en als bijscholing voor met name vakleerkrachten, organiseert Team Sportservice samen met de Triathlonbond een clinic op woensdagmiddag 15 mei 2019.

Op zaterdag 6 juli vindt in Hoorn de IRONman West-Friesland 2019 plaats. Ook is het gelukt hier een IronKIDS aan toe te voegen! Ter promotie van deze kids-editie organiseert de Triathlonbond i.s.m. Team Sportservice een clinic voor met name vakleerkrachten gym en buurtsportcoaches. Tijdens deze clinic krijg je naast een stukje theorie, vooral veel praktijkvoorbeelden aangereikt welke je kunt gebruiken in je eigen lessen. Tips en trucs over materiaal, tijd, mogelijke locaties en leuke oefenvormpjes worden met elkaar gedeeld en vooral ook veel geoefend.

Programma woensdag 15 mei

14.45 uur: Inloop met koffie/thee
15.00-15.45 uur: Presentatie door de bond
15.45-17.00 uur: Oefenen met fietsen, wisselen en lopen (zwemmen slaan we over)

Meer informatie:

Locatie: Sporthal De Sluis, Hoogkarspel
Kosten: Geen
Voor wie: Vakleerkrachten gym, combinatiefunctionarissen en buurtsportcoaches die de basisschooljeugd willen enthousiasmeren voor de Triathlonsport en IronKIDS.
Meenemen: Sportieve kleding en sportschoenen (voor buiten)
Aanmelden kan door een mail te sturen naar Zola Stoop onder vermelding van je naam, telefoonnummer en de school of gemeente waarvoor je werkzaam bent.