HomeNieuwsChi Running in Hoogwoud

Chi Running in Hoogwoud

Wilt u ook graag starten met hardlopen? Of bent u een fanatiek hardloper die kampt met blessures, een hardloper die altijd zwaar loopt of op ziet tegen het aantal kilometers die u eigenlijk zou willen hardlopen? Kom dan op 18 april a.s. luisteren en ervaren tijdens de clinic Chi Running op Sport-en Recreatieterrein de Weijver in Hoogwoud.

Van 18 tot 25 april wordt de Nationale Sportweek georganiseerd. Een week waarbij sport in de etalage staat om de gezondheid en het plezier van sport te laten zien. Sportservice West-Friesland en de gemeente Opmeer zetten zich daar ook graag voor in. Zaterdag 18 april wordt daarom op Sport-en Recreatieterrein de Weijver in Hoogwoud een clinic Chi Running georganiseerd. De clinic start om 10.00 uur met de theorie achter Chi Running. Na 45 minuten wordt de kennis in de praktijk gebracht en wordt om 11.30 uur de clinic afgerond.

 

Anneke Koeckhoven is gecertificeerd Chi Running en Chi Walking instructeur. Het principe van Chi Running zou zij graag verder willen uitdragen. Op dit moment heeft zij enthousiaste lesgroepen in Hoorn en Obdam. De belangrijkste aspecten van Chi Running zijn energie-efficiënt en blessurepreventief hardlopen. En dat is interessant voor iedere sporter waarbij hardlopen een onderdeel van de sport is!

 

Het maximaal aantal deelnemers is 35. Wilt u daar een van zijn dan kunt u zich aanmelden door een mail te sturen naar Mariska Bakker of bel met (0229) 28 77 00. Deelname is kosteloos. Bent u op dit moment geblesseerd dan is het toch mogelijk om deel te nemen. Ieder kan op zijn/haar eigen niveau deelnemen. Klik hier voor meer informatie over Chi Running.

 

LET OP! Aanmelding is gesloten omdat het maximum aantal deelnemers bereikt is. Mocht u nog interesse hebben in een workshop kunt u kijken op de website van Anneke Koeckhoven via bovenstaande link.