HomeNieuwsBridge in een flits!

Bridge in een flits!

Dit jaar wordt van 15 t/m 29 oktober het Wereldkampioenschap Bridge in Nederland gehouden. Deze kampioenschappen vinden plaats in Veldhoven (Noord Brabant), maar ook in de gemeente Medemblik wil Bridgeclub S.A.N.S. de sport bridgen op de kaart te zetten.

Bridge voor jong en oudVeel mensen hebben wel eens iets gehoord of gelezen over de sport bridge. Vaak wordt gedacht dat het ‘te moeilijk’ of alleen voor ouderen is. Niets is minder waar, bridge is een prachtige sport (hersengymnastiek) voor jong en oud. Iedereen kan het leren en er plezier aan beleven.

Bridge bij uw verenigingBridgeclub S.A.N.S. Medemblik, lid van de Nederlandse Bridge Bond, heeft een introductieprogramma ontwikkeld om sportclubs en andere organisaties in de gemeente Medemblik kennis te laten maken met bridge. Na een korte presentatie en wat oefeningen krijgen de aanwezigen meteen de kans een viertal spellen te spelen. Zo’n bijeenkomst duurt twee uur. Dat kan in de eigen omgeving of in de clublocatie van de bridgeclub. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Meer informatieWilt u met uw vereniging eens een kennismakingsbijeenkomst bridge organiseren, neem dan contact op met de secretaris van de vereniging dhr. P. Agtereek tel. 0227 542773 of via email