HomeNieuwsBeweeg jij mee tijdens de Nationale Sportweek 2017?

Beweeg jij mee tijdens de Nationale Sportweek 2017?

De veertiende Nationale Sportweek vindt plaats van 9 t/m 17 september. De Nationale Sportweek is een initiatief van NOC*NSF met als doel sporten en bewegen te promoten. Veel sportverenigingen starten het nieuwe seizoen in de maand september. Sportservice West-Friesland heeft verenigingen uitgedaagd de deuren open te zetten in deze week en leden wordt gevraagd iemand mee te nemen in het kader van de campagne ‘Ik neem je mee!’

Wat gebeurt er in Stede Broec tijdens de Nationale Sportweek?
Veel verenigingen hebben enthousiast gereageerd op de oproep van Sportservice West-Friesland. Zij organiseren een speciale activiteit of stellen reguliere beweegmomenten open voor iedereen. U kunt op verschillende manieren zien hoe gezond en leuk sporten en bewegen is. Sportservice West-Friesland heeft een schema samengesteld van alle activiteiten die in Stede Broec bij u in de buurt plaatsvinden. Deze wordt in week 35 op de website van Sportservice geplaatst. Daarnaast komt er in september een pagina in het Westfries Weekblad en in het NHD met alle activiteiten en leuke ins en outs van de verenigingen.

Verenigingsleden worden via de ‘Ik neem je mee!’ campagne uitgedaagd iemand mee te nemen naar zijn of haar club om samen de start van het sportseizoen te beleven. Dit geldt dus niet alleen voor de jeugd, maar ook voor de volwassenen. Dus altijd al benieuwd wat de buurman doet op zijn vroege zaterdagochtend of wat voor vrijwilligerswerk uw buurvrouw doet? Ga met ze mee! Altijd al ergens vrijwilligers werk willen doen, maar nog niet de vereniging gevonden waar u dat zou willen doen? Loop eens binnen bij één van de verenigingen in uw buurt en zie wat er allemaal achter de schermen gebeurt.