HomeNieuwsBen jij benieuwd naar een sport? Ervaar het zelf met JouwSportPas (JSP)

Ben jij benieuwd naar een sport? Ervaar het zelf met JouwSportPas (JSP)

Houd je van sporten en/of wil je eens wat nieuws proberen? Doe dan mee met JouwSportPas (JSP) en maak kennis met een (nieuwe) sport. Fleur de Wit, Buurtsportcoach Team Sportservice: ‘Door middel van de JSP hoeven kinderen niet direct lid te worden van een club, maar maken op een laagdrempelige en toegankelijke manier kennis met (een) sport.’

Groot aanbod

Team Sportservice heeft alle sportaanbieders en verenigingen uit jouw gemeente gevraagd om leuke kennismakingslessen voor hun sport te organiseren. Er is dus een groot aanbod waaruit je kunt kiezen.

Hoe werkt het?

De kosten voor deelname aan 3 of 4 kennismakingslessen is tussen de € 0 en € 6 bij één vereniging. Misschien is het leuk om iets te doen wat je al kent, maar nog nooit hebt gedaan. Je kunt het alleen doen of samen met je vriendjes en vriendinnetjes. Lekker samen sporten. Je mag zelf weten aan hoeveel activiteiten je mee wilt doen.

Aanmelden

Wil jij ook ontdekken wat je leuk vindt om te doen? Kijk dan snel op www.noordhollandactief.nl voor al het aanbod. Inschrijven kan vanaf 18 januari tot en met 15 februari, maar let op VOL = VOL. De activiteiten vinden plaats volgens de richtlijnen van het RIVM. Als de activiteiten vanwege de richtlijnen niet door kunnen gaan, neemt de vereniging contact met je op om een alternatief te bieden.

Meer info?

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Team Sportservice, tel: 0229 28 77 00 of mail naar westfriesland@teamsportservice.nl.