HomeNieuwsBeachvolleybal als gymles

Beachvolleybal als gymles

Bewegingsconsulenten van Sportservice West-Friesland hebben 17, 18 en 19 juni hun gymles verplaatst naar het beachvolleybalveld van Beach Volleybalvereniging Reflection Opmeer. Vier basisscholen uit de gemeente Opmeer leefden zich uit in het zand.

Het beachvolleybalveld van de BVRO, welke gelegen is op het sport-en recreatieterrein de Weijver in Hoogwoud, was even een vervangende gymzaal. De kinderen van de St. Wulfram Hoogwoud, Bonifatiusschool Spanbroek en Akker en ‘t Ruimteschip uit Opmeer fietsten gezamenlijk naar de Weijver. Dankzij de bewegingsconsulenten juf Jessie van Balgooy en Zola Stoop hebben groep 5 t/m 8 kennis gemaakt met o.a. beachvolleybal en beachvoetbal. Uiteraard werden er tussendoor ook zandkastelen gebouwd en kuilen gegraven. Maar al met al werd er heerlijk 45 minuten gespeeld in en met het zand.

 

Het beachvolleybalveld is niet alleen geschikt voor gebruik door scholen. Ook andere sportverenigingen, vriendenteams en bedrijven kunnen gebruik maken van het veld. Wat is er lekkerder dan je sportief uitleven in het zand. Je kunt er volleyballen en voetballen maar ook badminton, handbal en hockey zijn geschikt om op het zand te spelen. Wilt u ook gebruik maken van het veld of wilt u een keer meespelen tijdens een beachvolleybaltraining? Neem contact op met Frank van Elst via info@bvro.nl of kijk op www.bvro.nl.