HomeNieuwsBack2Sportdag was gezellig druk!

Back2Sportdag was gezellig druk!

Op het Raadhuisplein in Wervershoof was het afgelopen zaterdag tijdens de Back2Sportdag gezellig druk! De Back2Sportdag was op initiatief van schaakvereniging Revanche en is georganiseerd door Team Sportservice in samenwerking met Winkelend Wervershoof. Er kan tevreden teruggekeken worden op een gezellige en sportieve middag.

Zo’n 75 kinderen, ouders, opa’s en oma’s waren actief tijdens de 2,5 uur durende Back2Sportdag. Iedereen kon gratis deelnemen aan 11 verschillende sportactiviteiten, aangeboden door de lokale sportaanbieders. Zo konden de inwoners van Wervershoof en omstreken (opnieuw) kennis maken met de sporten uit de buurt. Ook was er in het winkelcentrum een leuke modeshow te bewonderen, georganiseerd door Scoobiedoo. Maar liefst 35 personen hadden alle sportactiviteiten uitgevoerd en hun stempelkaart ingeleverd. De 5 winnaars van de volle stempelkaart actie zijn: Liv Wenners, Silke Beerepoot, Bruce Haakman, Nika Tromp en Suze Laan. Gefeliciteerd met jullie prijs! Jullie kunnen je cadeaubon ter waarde van € 5 ophalen bij Schouten Optiek & Juwelier. Veel plezier ermee!

Aanwezige sportaanbieders: Handbalvereniging VVW, Sportwandelschool West-Friesland, Schaakvereniging Revanche, Voetbalvereniging VVW, Crossfit 1693, Volleybalvereniging VVW, Fysio WFO, Sportschool Sonkei, West-Fries Taekwondo Centrum, Sport- en Wellnesscenter de Dars en natuurlijk de EHBO vereniging Wervershoof! Bedankt voor jullie inzet!