HomeNieuwsActiviteiten en inschrijving VakantieSportWeek 2012

Activiteiten en inschrijving VakantieSportWeek 2012

Als je een beetje sportief bent en eens echt een sport wilt leren, dan is de VakantieSportWeek iets voor jou! In de eerste en tweede week van de zomervakantie worden er cursussen gegeven voor de groepen 7 + 8 uit het basisonderwijs en klassen 1 + 2 uit het voortgezetonderwijs in verschillende sporten. Een cursus duurt 6 uur, verdeeld over 3 dagen. Dus telkens 2 uur achter elkaar op 1 dag (er zijn een aantal uitzonderingen). Het doel is dat je aan het eind van de cursus zelf de sport kan beoefenen, dus genoeg weet over spelregels, technieken en veiligheid.

Waar worden de cursussen gegeven?De sporten vinden plaats in de gemeenten Drechterland en Medemblik. Het kan zijn dat de sport die je leuk vindt niet in jouw plaats wordt aangeboden. Natuurlijk ben je overal van harte welkom. Je kan dan misschien met iemand afspreken om samen te fietsen of vragen of je ouders om beurten willen rijden.

Wat kost het?Meedoen kost € 5,- euro per cursus. Je mag je voor maximaal 2 cursussen inschrijven. Afhankelijk van het aantal beschikbare plaatsen word je ingedeeld bij 1 of 2 sporten. Je kunt ook een reserve sport aangeven voor als je niet geplaatst kan worden bij je eerste of tweede keuze.

Welke activiteiten zijn er en hoe kan ik mij inschrijven?Wil je weten welke activiteiten er georganiseerd worden? Op deze link staat beschreven welke activiteiten je kan doen en wat je kunt leren tijdens een cursus. Bij elke sport staat een code, de locatie (waar het is), de datum en de tijd. Als je zelf nog voor spullen moet zorgen staat dat er ook bij.

Voor een duidelijk overzicht van alle sporten en het inschrijfformulier, klik dan hier! 

Bij sommige sporten staat dat alleen kinderen uit bepaalde groepen mee mogen doen of dat zij voorrang krijgen. Dat is om de cursus zo goed mogelijk te kunnen afstemmen op de leeftijd of omdat er heel veel aanmeldingen verwacht worden.

Veel plezier!