HomeNieuws24 aug: Interessante presentaties voor de sportvereniging

24 aug: Interessante presentaties voor de sportvereniging

Tijdens de Sportfair / open dag van Sport- en recreatieterrein de Weijver in Hoogwoud worden twee interessante presentaties gegeven voor de sportvereniging.

Zondag 24 augustus 2014 is het programma als volgt:
14.00-14.30 uur Niek Oud, SBOW Westfriesland
15.00-16.30 uur Ted van der Bruggen, MLKT Sportservice West-FrieslandStichting Bestuurlijk Overleg West-Friesland (SBOW)
Stichting Bestuurlijk Overleg West-Friesland is een vereniging waarvan sportverenigingen haar leden zijn. Door met haar leden gebundeld offertes aan te vragen bij leveranciers zoals van energie of kantinebenodigdheden zijn er hoge kortingen te bedingen die vooral voor de kleine vereniging interessant zijn. Kom luisteren naar de mogelijkheden en financiële voordelen.

Meer Leden in Kortere Tijd (MLKT)Tijdens deze bijeenkomst krijgt u alle ins en outs te horen over de methode ‘Meer Leden in Kortere Tijd’ Daarmee wordt u direct een stuk deskundiger op het terrein van succesvol leden werven. Met een aantal tips en adviezen kan u direct aan de slag. Daarnaast kunt u na afloop uw vereniging inschrijven om onder begeleiding van de adviseur van Sportservice West-Friesland de cursus ‘MLKT’ te volgen en meer leden voor uw vereniging te werven. Deze is voor verenigingen uit de gemeente Enkhuizen, Medemblik en Drechterland kosteloos. Verenigingen uit de overige gemeenten kunnen contact opnemen met Jantine Kloppenburg om de mogelijkheden van vergoeding te bespreken.
Naast deze presentatie bent u al vanaf 11.00 uur van harte welkom op de Sportfair / open dag. Er worden verschillende demonstraties en clinics verzorgd door lokale en regionale verenigingen. Daarnaast wordt een muziek- en cultuurmarkt gehouden en vindt er een Obstakelrun plaats.Meer informatie en aanmelden
U kunt zich via onderstaand formulier online aanmelden.
Wilt meer informatie, bel of mail dan met Jantine Kloppenburgjkloppenburg@sportservicewestfriesland.nl of (0229) 28 77 07