HomeNieuwsMeld jouw vereniging aan voor JouwSportPas

Meld jouw vereniging aan voor JouwSportPas

JouwSportPas (JSP) is een mooie kans om jouw vereniging extra onder de aandacht te brengen. Met JSP kunnen basisschoolleerlingen uit groep 1 t/m 8 bij een vereniging vier lessen uitproberen zonder direct lid te worden. Hierdoor kunnen de kinderen op een laagdrempelige manier in contact komen met verschillende sporten en misschien wel lid worden van jouw vereniging. Doen jullie ook mee?

Wat moeten verenigingen doen?
Om deel te nemen vragen wij verengingen om vier kennismakingslessen te verzorgen. De lessen worden na schooltijd of in het weekend aangeboden. Team Sportservice zorgt voor de voorbereiding en de werving van de deelnemers. Als aanbieder zorg je voor de lessen en de locatie. Scholen hebben daarnaast aangegeven het leuk te vinden als de vereniging ook een introductieles op school kan verzorgen om de lessen op de school te promoten.

Welke verenigingen kunnen meedoen?
Alle verenigingen en sportaanbieders in de gemeente Medemblik, Koggenland en Opmeer kunnen zich aanmelden voor de JouwSportPas. 

Wat levert het de vereniging op?
Kinderen kunnen door deelname aan de JSP nu of later een bewuste keuze maken. Dit kan nieuwe leden opleveren. Daarnaast is jouw vereniging zichtbaar op de folder, facebook en website.   
Mocht jouw vereniging een kleine vergoeding willen voor de lessen die je geeft dan kan je dit zelf op Noord-Holland actief aangeven. Hierbij streven wij er wel naar om het deelnemersbedrag zo laag mogelijk te houden om alle kinderen een kans te geven. 

Doen jullie ook mee?
Het plaatsen van het sportaanbod voor clubs/ verenigingen en het inschrijven voor de deelnemers kan via het platform Noord-Holland Actief, www.noordhollandactief.nl. Vanaf 2 oktober promoot Team Sportservice het aanbod door middel van flyers op basisscholen, persberichten en social media. Zorg er daarom voor dat als je mee wilt doen je het aanbod vóór 16 september 2024 op Noord-Holland Actief hebt staan.   

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Team Sportservice via wf@teamsportservice.nl.