HomeVoor jou60-plussers

60-plussers

De recente maatregelen en adviezen van de regering bevatten o.a. het advies activiteiten voor kwetsbare doelgroepen, zoals senioren, tot nader orde op te schorten. We vinden de veiligheid en gezondheid van onze deelnemers erg belangrijk en daarom worden in ieder geval tot en met dinsdag 31 maart 2020 al onze activiteiten voor senioren (60+) afgelast. Zodra er nieuwe informatie is, maken we dat zo snel mogelijk bekend.

Ook op oudere leeftijd is het belangrijk voldoende te blijven bewegen, zodat je zowel fysiek als mentaal fit blijft. Blijven sporten is goed voor je long- en hartconditie en de kans op chronische ziekten wordt verkleind. Daarnaast krijg je van bewegen meer energie. Je voelt je lekker en ontspannen na inspanning. Door te bewegen in groepsverband vergroot je bovendien jouw sociale contacten en ontstaan nieuwe vriendschappen.

Onze buurtsportcoach organiseert verschillende activiteiten speciaal gericht op ouderen. Klik in het menu hier rechts op één van onze projecten of bekijk onze agenda.