HomeVoor jou60-plussers

60-plussers

De coronacrisis heeft grote impact op ons allemaal, maar voornamelijk op de 60-plussers. De overheid heeft de laatste tijd steeds meer versoepelingen aangekondigd, maar geeft aan dat we extra voorzichtig moeten blijven met kwetsbare groepen, zoals senioren. Sport en bewegen is essentieel voor een gezond, vitaal en sociaal leven. Daarom zijn wij blij dat sommige activiteiten langzamerhand weer op gang komen. Houd onze nieuwspagina van de website en de socials in de gaten voor de aankomende activiteiten.

Ook op oudere leeftijd is het belangrijk voldoende te blijven bewegen, zodat je zowel fysiek als mentaal fit blijft. Blijven sporten is goed voor je long- en hartconditie en de kans op chronische ziekten wordt verkleind. Daarnaast krijg je van bewegen meer energie. Je voelt je lekker en ontspannen na inspanning. Door te bewegen in groepsverband vergroot je bovendien jouw sociale contacten en ontstaan nieuwe vriendschappen.

Onze buurtsportcoach organiseert verschillende activiteiten speciaal gericht op ouderen. Klik in het menu hier rechts op één van onze projecten of bekijk onze agenda.