HomeNieuwsDe Nationale Sportweek in Lopik

De Nationale Sportweek in Lopik

De maand september betekent: de Nationale Sportweek! Van 18 tot en met 27 september wordt er door heel Nederland extra aandacht geschonken aan sport en bewegen. Want, zoals de landelijke campagne luidt, #sportdoetietsmetje. Ook in Lopik worden door verschillende aanbieders activiteiten georganiseerd waarvan we jou graag op de hoogte willen stellen.

Gezondheidscheck en coole jeugdlessen bij LopikF!t

Op vrijdag 18 september wordt de Nationale Sportweek afgetrapt met een gratis gezondheidscheck bij LopikF!t. Op deze dag is iedereen welkom voor een gratis gezondheidscheck en om kennis te maken met de sportfaciliteiten van LopikF!t. Doe bijvoorbeeld een gratis workout in de fitness of sluit aan bij een groepsles. Interesse? Kijk in onze agenda voor meer informatie.

LopikF!t biedt tijdens de Nationale Sportweek ook activiteiten voor de jeugd aan. Dit zijn coole jeugdlessen, zoals bokszaktraining, jeugdfitness of een PRAMA workout. Bij een PRAMA workout train je met je trainingsmaatje in een trainingscircuit met coole interactieve onderdelen, zoals een speciale vloer met lichtsensoren. Kijk in onze agenda voor de lessen, tijden en aanmelden.

Tot slot organiseert LopikF!t op vrijdag 25 september yogalessen voor volwassenen. Deze dag staat in het thema van Vitaliteit op de Werkvloer. Yoga is een workout waarbij je werkt aan lichaam en geest. Goed voor als je bijvoorbeeld wil ontspannen na of tijdens een drukke werkdag. Kijk voor tijden en aanmelden in onze agenda.

Activiteiten voor de jeugd bij Omnisport en BEVOC

BEVOC Volleybal biedt de hele maand september gratis minivolleybal lessen aan. Dit is de perfecte kans om als kind volleybal uit te proberen. In de Nationale Sportweek wordt deze les aangeboden op maandag 21 september. Kijk voor tijden en aanmelden in onze agenda.

In de hele maand september nodigt Omnisport Benschop kinderen uit om langs te komen om verschillende sporten (of spellen) uit te proberen. In de Nationale Sportweek kan dit op dinsdag 22 september. Kijk voor alle tijden en aanmelden in onze agenda.

Drumble Dance bij BSO Wielewaal

BSO Wielewaal organiseert op dinsdag 22 september Drumble Dance. Wat is Drumble Dance? Dit is een actieve workout waarbij je gaat drummen op grote fitnessballen en dansen op muziek. Het is een feest om hieraan mee te doen! Deze activiteit is speciaal voor kinderen van BSO Wielewaal én vriendjes/vriendinnetjes. Bekijk voor alle info de activiteit in onze agenda.

Buurtsportcoaches van Team Sportservice Lopik

De buurtsportcoaches van Team Sportservice Lopik zijn zelf ook actief tijdens de Nationale Sportweek. Zo zijn er bijvoorbeeld activiteiten op basisscholen en gaan we stoepranden. Hierover volgt snel meer informatie.

Houd onze website en Facebook in de gaten voor alle aankondigingen. Samen gaan we genieten van sport en bewegen in Lopik tijdens de Nationale Sportweek 2020😄