Gratis beweegprogramma volwassenen in Heemskerk

Hi, wat leuk dat je ons hebt gevonden!

Je bent tussen de 30 en 55 jaar en op zoek naar een actievere leefstijl. Dit is een eerste goede stap. Wij helpen je graag op weg met het geven van inzicht in de sportmogelijkheden en de aanbieders bij jou in de buurt. Aan het einde van dit 8 weken durende, kosteloze beweegprogramma voor volwassenen heb jij grip op een fitter leven.

Het programma is iedere dinsdagavond van 19:30 tot 20:30 uur. De eerste drie lessen zijn vanaf dinsdag 25 juni bij de Velst 1, 1963 KL Heemskerk. Deze gevarieerde sportlessen worden, afhankelijk van het weer, binnen of buiten gegeven door de buurtsportcoach van Team Sportservice. Daarna volgt de eerste proefles bij een lokale sportaanbieder. We gaan verschillende sporten en activiteiten proberen. Het vervolg is na de zomervakantie op dinsdag 3 september. De laatste les is op 24 september. Na de lessen gaan we in gesprek over het bestaande beweegaanbod binnen de gemeente.

Het programma is opgezet door Team Sportservice Kennemerland, in samenwerking met lokale aanbieders. De Gemeente Heemskerk financiert het programma, aangezien zij de gezondheid van haar inwoners belangrijk vindt.

Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met buurtsportcoach Stefan, via sbakker@teamsportservice.nl of 0882037340. Ben je enthousiast? Meld je dan aan via onderstaand inschrijfformulier. We zien je graag!

Naam(Vereist)