HomeVoor jouVerenigingen

Verenigingen

Verenigingsondersteuning
Het besturen van een sportvereniging wordt steeds complexer. Van verenigingen wordt verwacht dat ze steeds meer een maatschappelijke functie vervullen. Een rol die veel verenigingen ook zien voor zichzelf. Zij willen de verbindende factor zijn in hun wijk. Toch hebben verenigingen te maken met uitdagingen die het vervullen van deze maatschappelijke rol in de weg kunnen staan. Bijvoorbeeld een teruglopend ledenaantal, een tekort aan vrijwilligers of het gebrek aan een beleidsplan met daarin een duidelijke visie. De verenigingsondersteuners van Team Sportservice Kennemerland weten wat er speelt bij verenigingen, op de clubhuizen en de velden. Wij staan klaar om jouw vereniging te helpen bij het oplossen van bestuurlijke en organisatorische uitdagingen.

Nieuwe vrijwilligers, leden en sponsoren
Als vereniging kun je ook zelfstandig aan de slag met het oplossen van het tekort aan vrijwilligers, leden en sponsoren met behulp van de methode ‘Meer in Kortere Tijd’. Onze adviseurs begeleiden jullie hier graag bij! Kijk op www.meerinkorteretijd.nl voor meer informatie.

Thema avonden
Er worden regelmatig thema avonden georganiseerd om verenigingen te informeren en inspireren. Houd de agenda op de homepage in de gaten of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Neem voor meer informatie contact met ons op via 0251-254740 of kennemerland@teamsportservice.nl.